Αθλητική εκδήλωση προσανατολισμού, Κυριακή, 3-12-2023, Σέρρες
❗❗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ❗❗
- Ο σύλλογος αθλητικού προσανατολισμού Σερρών ‘Ο-Σίρις’ διοργανώνει την τελευταία αθλητική εκδήλωση προσανατολισμού (orienteering) της χρονιάς, την Κυριακή το πρωί, 3 Δεκεμβρίου 2023 στην ευρύτερη περιοχή της κοιλάδας των Αγίων Αναργύρων. Το σημείο συγκέντρωσης (γραμματεία) θα είναι το 3ο km Σερρών – Ελαιώνα.
https://maps.app.goo.gl/jcJBr7vZbJrAoqpx5
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
- Θα υπάρχουν 3 διαδρομές:
Δ(1), beginners [1,7km 6c, + 60m] προτείνεται για αρχάριους & συνοδευόμενα παιδιά
Δ(2), short [2,6km 9c, + 110m] μέτριας δυσκολίας
Δ(3), middle [3,7km 11c, + 215m] αυξημένη δυσκολία, απαιτείται καλή φυσική κατάσταση
–
Ο σχεδιασμός των διαδρομών καθιστά την εκδήλωση ιδανική για άτομα που θέλουν να δοκιμάσουν πρώτη φόρα τον προσανατολισμό, αλλά και για όσους αναζητούν μια νέα εμπειρία σε δασώδη περιοχή που απαιτεί αυξημένες δεξιότητες πλοήγησης. Η διαδρομή Δ(3), Middle είναι η πιο απαιτητική εκ των τριών και απαιτεί καλή τεχνική πλοήγησης σε δασώδες περιβάλλον και καλή φυσική κατάσταση.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
- Για να λάβετε μέρος θα πρέπει να προεγγραφείτε έως και την Πέμπτη το βράδυ, 30 Νοεμβρίου. Το αντίτιμο συμμετοχής (5€) θα καταβληθεί επί τόπου. Ο κάθε χάρτης αντιστοιχεί σε έως 2 άτομα. Για παράδειγμα σε έναν γονέα και το παιδί του. Για να δηλώσετε συμμετοχή παρακαλούμε στείλτε e-mail στο sirisoc@proton.me γράφοντας : Όνομα, Επώνυμο, Διαδρομή και Κιν. τηλέφωνο.
–
- Το “χρονικό παράθυρο” των εκκινήσεων θα είναι από τις 11:00 έως τις 12:00. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν μαζί τους πυξίδα (ή smartphone με πυξίδα) καθώς η χρήση της είναι απαραίτητη! Επίσης θα πρέπει να φορούν μακρύ κάτω παντελόνι όπως και παπούτσια ορεινού τρεξίματος ή ορειβατικά μποτάκια. Το υγρό έδαφος, η χαμηλή βλάστηση και οι έντονες κλίσεις του εδάφους σε μερικά σημεία καθιστούν την χρήση τους αναγκαία. Οι αρχάριοι μπορούν να βρίσκονται στον χώρο συγκέντρωσης από τις 10:20 ώστε να λαμβάνουν οδηγίες για την δραστηριότητα και να ενημερώνονται για τον αγωνιστικό προσανατολισμό (orienteering). Στις 14:00 περίπου υπολογίζουμε τις βραβεύσεις των τριών πρώτων θέσεων της κάθε διαδρομής, όπου θα δοθούν δωράκια από τοπικούς παραγωγούς και χορηγούς.
–
❗❗ Προσοχή ❗❗
Για την ασφάλεια όλων και την εύρυθμη διεξαγωγή της εκδήλωσης ακολουθούμε τις οδηγίες της διοργάνωσης, και δηλώνουμε ΕΓΚΑΙΡΩΣ συμμετοχή. Τα παιδιά οφείλουν να έρθουν με συνοδεία κηδεμόνα. Επίσης, ο σύλλογος “Ο-Σίρις” δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιοδήποτε ατύχημα, απώλεια ή καταστροφή υλικού, οποιουδήποτε συμμετέχοντα στην εκδήλωση. Σε περίπτωση άσχημου καιρού η δράση θα μετατεθεί για την επόμενη Κυριακή.
– – – – –
Τα δωράκια των βραβεύσεων είναι χορηγία από τους :
–
Οινοποιείο ΑΡΓΑΤΙΑ, Ροδοχώρι Νάουσας
–
ΣΕΡΡΑΙΚΗ ΠΟΤΟΠΟΙΙΑ, Κωνσταντινίδη, Χατζηχρηστάκη
–
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗ ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ, Νιγρίτα
–
Παπαδόπουλος Ιωάννης, παραγωγός βιολογικών προϊόντων, Νιγρίτα
–
Ακολουθήστε μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για περισσότερα νέα προσανατολισμού…
https://www.facebook.com/OClubSiris
https://www.instagram.com/oclubsiris
—
Χορτομάρης Βασίλειος
Σέρρες