9ος Διεθνής Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος: Χορηγοί ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ και Chiquita

0
Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος1

Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει για τέταρτη συνεχή χρονιά τον 9ο Διεθνή Ποσειδώνιο Ημιμαραθώνιο ως χορηγός εθελοντισμού! Για 9 η χρονιά η Chiquita είναι επίσημος υποστηρικτής του Ποσειδώνιου Ημιμαραθωνίου και ονομαστικός χορηγός του Chiquita Athens Kids’ Run!

Ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος φέτος μπαίνει στην 9η χρονιά του καλώντας τους δρομείς την Κυριακή 22 Απριλίου να τρέξουν σε μια όμορφη ανανεωμένη διαδρομή που «αγκαλιάζει» τον Φαληρικό Όρμο. Ένα από τα στοιχεία που κάνουν τη διοργάνωση να πορεύεται στον χρόνο είναι πως έχει στέρεες βάσεις στο δρομικό κίνημα. Γι’ αυτό και συνεργάζεται με τον Όμιλο ΗΡΑΚΛΗΣ, την κορυφαία βιομηχανία στον κλάδο δομικών υλικών. Ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ «δίνει τα χέρια» με την οργανωτική επιτροπή για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, υποστηρίζοντας το πρόγραμμα εθελοντισμού ως βασικός χορηγός του.

Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος2

Ειδικότερα, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ στηρίζει το πολύτιμο έργο περισσότερων από 300 εθελοντών που καλωσορίζουν και ενθαρρύνουν την προσπάθεια των δρομέων. Ταυτόχρονα, η ομάδα τρεξίματος του Ομίλου ΗΡΑΚΛΗΣ αναμένεται να δώσει δυναμικό παρόν με σημαντική συμμετοχή σε όλους τους αγώνες στις 22 Απριλίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ, μέλος της LafargeHolcim, κατέχει ηγετική θέση στην ελληνική αγορά των δομικών υλικών. Εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα, προτεραιότητα του Ομίλου είναι να αποτελεί τον προτιμητέο συνεργάτη των πελατών του προβλέποντας και καλύπτοντας κάθε ανάγκη σε τσιμέντο, σκυρόδεμα, αδρανή υλικά και βιομηχανικά ορυκτά. Με εφόδια το ισχυρό όνομα και τη σειρά προϊόντων «ΗΡΑΚΛΗΣ», την υψηλή τεχνογνωσία καθώς και τη διεθνή εμπειρία της LafargeHolcim, ο Όμιλος ΗΡΑΚΛΗΣ προσφέρει αξιόπιστες λύσεις που καλύπτουν όλες τις εφαρμογές στον τομέα των κατασκευών. Ταυτόχρονα, παρέχει συνεχή τεχνική υποστήριξη που σχετίζεται με τις ιδιαίτερες προδιαγραφές κάθε έργου. Από το 1911 πρωταγωνιστεί στα μεγαλύτερα έργα της χώρας, ενώ παράλληλα εξάγει σε περισσότερες από 20 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Απ’ την καθιέρωσή του, ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος είναι μια αθλητική διοργάνωση πουαγκαλιάζει τους δρομείς όλων των ηλικιών. Έτσι, πέρα από τις διαδρομές που είναι ιδανικές γιατους ενήλικες, περιλαμβάνει στο πρόγραμμά του ειδικό παιδικό αγώνα για εκκολαπτόμενουςδρομείς. Εδώ, ονομαστικός χορηγός είναι η Chiquita που στηρίζει συγκεκριμένα το Chiquita AthensKids’ Run ενώ λειτουργεί στην υπόλοιπη διοργάνωση ως επίσημος υποστηρικτής.

Η Chiquita, θα βρίσκεται για 9η συνεχή χρονιά δίπλα στους αθλητές, μικρούς και μεγάλους, που καιφέτος θα συμμετάσχουν στους αγώνες που θα διεξαχθούν σε όλο το μήκος του Φαληρικού ΄Ορμου.Ο απώτερος σκοπός της μέσα από πρωτοβουλίες σαν αυτή είναι να προαχθεί ο φυσικός υγιεινός τρόπος ζωής, που περιλαμβάνει εξίσου ισορροπημένη διατροφή και άσκηση.Η Chiquita, το απόλυτο ενεργειακό σνακ της φύσης και το ιδανικό για όσους αθλούνται, θα μοιράσει σε όλους τους αθλητές και τους επισκέπτες premium μπανάνες την Κυριακή 22 Απριλίου.

Η μπανάνα Chiquita θεωρείται το φρούτο του αθλητή καθώς προσφέρει επαρκή ενέργεια για μια έντονη προπόνηση αλλά επίσης είναι ιδανική και για την αναπλήρωση του μυϊκού γλυκογόνου μετά το τέλος της προπόνησης. Η διαδικασία χώνεψης της μπανάνας γίνεται άμεσα απελευθερώνοντας έτσι την απαιτούμενη ενέργεια στον οργανισμό. Ακόμα, θεωρείται το ιδανικό φρούτο και για τα παιδιά.

Οι μπανάνες Chiquita έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του ’70, και
μέχρι σήμερα αποτελούν τις πιο ποιοτικές μπανάνες της αγοράς και την Νο1 προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών. Στον Ποσειδώνιο, θα είναι για μια ακόμη φορά δίπλα στα παιδιά που θα συμμετάσχουν στο Chiquita Athens Kids’ Run μοιράζοντας το αναμνηστικό μπλουζάκι του αγώνα και χορηγώντας τον αριθμό συμμετοχής του κάθε παιδιού, το αναμνηστικό μετάλλιο, καθώς και το αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής στον αγώνα.

Αναλυτικά το δωρεάν πλήρες πακέτο στον αγώνα Chiquita

Athens Kids' Run περιλαμβάνει τον αριθμό συμμετοχής, την ενδυμασία (T-Shirt), το αναμνηστικό μετάλλιο, το αναμνηστικό δίπλωμα σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή, μπανάνα, νερό και λοιπά είδη.

Στον αγώνα λόγω της ελεύθερης συμμετοχής, υπάρχει όριο εγγραφών για 500 παιδιά και 50 συνοδούς, Δικαίωμα συμμετοχής έχουν τα παιδιά μέχρι το 12ο έτος της ηλικίας τους.

Οι εγγραφές είναι διαθέσιμες μέσα από τη σελίδα https://www.poseidon-
athenshalfmarathon.com/el/registration. Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 4 Απριλίου 2018 ή και νωρίτερα αν έχουν καλυφθεί τα ανώτατα όρια.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chiquita μπορείτε να βρείτε στην σελίδα www.chiquita.gr αλλά και στο Facebook: Chiquita Hellas

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα