Το S.M.F. στo Pamporovo της Βουλγαρίας

0

Η αποστολή του Sfendami Mountain Festival βρέθηκε στo Pamporovo της Βουλγαρίας 21-23 Ιουνίου σε ένα από τα καλυτέρα bike park των Βαλκανίων αγγίζοντας σε επίπεδο ευρωπαϊκά . Σκοπός της αποστολής ήταν η προβολή του SMF στην γείτονα χώρα σε διαφόρους φορείς, εταιρίες ,συλλόγους και η συμμετοχή σε αγώνα πανευρωπαϊκό downhill (UCI) ο οποίος διεξήχθη 21-22 Ιουνίου .

 

 

 

 

Η προβολή έγινε με εκθεσιακό περίπτερο ,τοποθέτηση banner στον χώρο των εκδηλώσεων και διανομή διαφημιστικού υλικού . Η διοργάνωση Sfendami Mountain Festival συμμετείχε στον αγώνα κατάβασης στην κατηγορία βετεράνων με τον αθλητή Καλοχαιρέτα Κώστα ο οποίος μετά από μια πολύ καλή παρουσία κατέλαβε την 2η θέση στην κατηγορία του. Ο Κώστας έδειξε τις διαθέσεις του από τα προκριματικά του Σαββάτου σε μια πολύ καλή κατάβαση.

 

 

 

Την Κυριακή στον τελικό μετά από μια εκπληκτική κούρσα κατέλαβε την 2η θέση χάνοντας την 1η θέση μόνο για 6 χιλιοστά του δευτερόλεπτου . Η ελληνική αποστολή αποτελούταν από 6 αθλητές . Θετικά τα μηνύματα από το τριήμερο στο pamporovo από εταιρίες ,και αθλητές που έδειξαν ενδιαφέρον για την διοργάνωση του 2014. Το προσεχές σαββατοκύριακο η διοργάνωση θα βρίσκεται στο Λιτόχωρο στην διοργάνωση Olympus marathon για την προβολή του Sfendami Mountain Festival 2014 αλλά και για την φθινοπωρινή διοργάνωση Sfendami Adventure Experience που θα πραγματοποιηθεί 28-29 Σεπτεμβρίου .

 

 

Ενημερωθείτε για όλες της εξελίξεις στο www.sfendami.gr

 

Το S.M.F. στo Pamporovo της Βουλγαρίας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα