Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
trailrun.gr
  • Θέματα
    • Βουνά
    • Διαδρομές
    • Κόσμος
    • Ορειβασία
    • Προπόνηση
    • Τέχνες
    • Υγεία
      • Διατροφή
  • Συνεντεύξεις
  • Πρόγραμμα
  • Αποτελέσματα
Κανένα αποτελέσμα
'Ολα τα αποτελέσματα
trailrun.gr
Κανένα αποτελέσμα
'Ολα τα αποτελέσματα
Αρχική Δελτία Τύπου

SMF, Σαλαμίνα, Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας

30 Μαρτίου, 2014
A A
0

Αποστολή  Σαλαμίνα, Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας  MARATHON!

Μια εμπειρία μοναδική για την αποστολή της  SMF  Team. Γνωρίζαμε πως με το ξεκίνημα της επαγγελματικής ομάδας που δημιουργήσαμε, οι προκλήσεις θα ήταν πάρα πολλές. Η Σαλαμίνα αποδεδείχθηκε σκληρη και για γερά νεύρα. Η SMF Team βρέθηκε από την Παρασκευή στην Σαλαμίνα για την προετοιμασία της και την προπόνηση της σε ένα τερέν απαιτητικό και υψηλών απαιτήσεων με 82χμ, μια διαδρομής φυσικού κάλους, όμως στο αγωνιστικό κομμάτι – απαιτήσεων παγκοσμίου πρωταθλήματος.

 

Αντωνιάδης, Χασαπίδης, Βροχίδης, Ιορδανίδης και οι 4 αθλητές προετοιμάστηκαν για το πανελλήνιο πρωτάθλημα. Δεν έλειπε κανείς από τους κορυφαίους αθλητές στην Ελλάδα και ανάμεσα τους βεβαία ο παγκόσμιος πρωταθλητής  Περικλής Ηλίας – το καμάρι της πατρίδας στην ορεινή ποδηλασία  που μας έκανε υπερήφανους κατακτώντας το παγκόσμιο πρωτάθλημα Marathon το 2012!

SMF, Σαλαμίνα, Πρωτάθλημα Ορεινής Ποδηλασίας

Κυριακή πρωί, 11 ώρα – μπροστά στο δημαρχείο Σαλαμίνας, δίνεται η εκκίνηση για τον αγώνα.

 

Ο αγώνας εξελίσσεται πολύ καλά για την SMF team – στην  1η θέση με Αντωνιάδη Δημήτρη και παρέα τον Περικλή Ηλία, για τα πρώτα 30χμ ακολουθούμενος από τον 2ο αθλητή μας Βροχίδη Αλέξανδρο. Και πίσω τους  οι υπόλοιποι.

 

Από το 32χμ.  ο Περικλής ανοίγει την διαφορά από τον Αντωνιάδη στο 1 λεπτό με 3ο  τον Βροχίδη Αλέξανδρο  στο 1 λεπτό διαφορά από τον Αντωνιάδη.

 

Ο Χασαπίδης Δημήτρης παλεύει μεταξύ 10-12 θέσης με τον Ιορδανίδη στην 15η θέση.

 

Μετά το 40ο χιλ  τα πράγματα έχουν ξεκαθαρίσει για τον Περικλή Ηλία με 2ο τον Αντωνιάδη και  3ο τον Βροχίδη  ακολουθούμενος όμως από ένα γκρουπ 5 αθλητών σε απόσταση 2-3 λεπτών!

 

Ο Αντωνιάδης  κρατώντας  την 2η θέση έως  και το 77χμ. όμως μετά από πολλαπλές κράμπες στα τελευταία 5χμ μένει πίσω από τον Βροχίδη Αλέξανδρο και χάνει στα τελευταία 2 χμ.  την 3η θέση από τον Κουρμπετη Ανέστη.

 

Η γραμμή τερματισμού βρίσκει νικητή τον Περικλή Ηλία και στην 2η τον Βροχίδη Αλέξανδρο – αθλητή της  SMF Τeam έχοντας στα χέρια του το IDEAL RACE PRO,  4ο τον Αντωνιάδη Δημήτρη μέσα σε συνεχιζόμενες κράμπες.  Ο 3ος αθλητής μας  Χασαπίδης  Δημήτρης  πάλεψε και κρατήθηκε  στην 11 θέση  με τον Ιορδανίδη Αλέξανδρο να σταματάει την προσπάθεια του στο 50ο χμ. καθώς δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα.

 

Ένα μεγάλο μπράβο  στην σύλλογο Πρωτέα  που στους δύσκολους αυτούς καιρούς  κατάφερε και διοργάνωσε έναν αγώνα υψηλών απαιτήσεων και ιδιαίτερα  στον πρόεδρό του Παττέ Γιάννη, στον γραμματέα Παναγιώτη  στον Χρήστο από την Σαλαμίνα  και στα μέλη της ΕΟΠ που μέσα  στις αντίξοες συνθήκες  που περνούν κατάφεραν  και στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων !

 

Ευχαρίστα τα μηνύματα  για την Επαγγελματική ομάδα  SMF  Τeam .

 

Ο Γιώργος Κατσέλης – ο ομοσπονδιακός προπονητής  της  Εθνικής ομάδας  στην ποδηλασία  αναλαμβάνει  ως προπονητής την επαγγελματική ομάδα SMF  Τeam!                                                                                                           

 

Είναι ιδιαίτερη τιμή μας  που στην οικογένεια μας  έχουμε ένα μέλος  που τα τελευταία 30 χρόνια έχει διαπρέψει στην ελληνική ποδηλασία!

 

Η εμπειρία του μετά από 15 χρόνια και πλέον ως ομοσπονδιακού προπονητή  στην εθνική ομάδα ποδηλασίας είναι πολύτιμη για την περεταίρω ανάπτυξη της ομάδας και επίτευξη των στόχων της για το μέλλον.                       

 

Η ακεραιότητα του χαρακτήρα του, η επιστημονική του κατάρτιση  και η αγάπη του για το άθλημα μας δίνει ιδιαίτερη χαρά για την συνεργασία.

 

Ο Γιώργος Κατσέλης  γνωρίζει όλα τα μέλη της  SMF team  καθώς  έχει  ηγηθεί  εθνικές  αποστολές  με όλα τα παιδιά της και αυτό είναι ένα επιπλέον πλεονέκτημα  για την ομάδα.                                                   

 

Η SMF Τeam έχει συγκροτηθεί εδώ και 50 ημέρες! Μέσα  σε αυτό το σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε παρά πολλά.

 

Ο δρόμος είναι δύσκολος  και μόνο ανηφορικός. Η οικογένεια της όμως έχει αξιόλογα μέλη και την Εταιρία IDEAL Μανιατόπουλος που από την 1η στιγμή  είναι ο επίσημος  υποστηρικτής  και χορηγός  της.

 

Με συνεργάτες  και την καθοδήγηση  του Γιώργου Κατσέλη  στην αγωνιστική παρουσία της  είμαστε βέβαιοι πως  θα δούμε μπροστά μας ωραίες  στιγμές  μέσα από την SMF team για την ελληνική ορεινή ποδηλασία!

 

Tωρα  το βάρος  πέφτει στην προετοιμασία για το   8ο SMF sfendami mountain festival που θα πραγματοποιηθεί 26-27 Απρίλιου  με θετικά μηνύματα  από Αθήνα, Κρήτη και όλα τα σημεία της Ελλάδας  για ομαδικές αποστολές  από  όλες της ομάδες  . Αυτό μας χαροποίει ιδιαίτερα   καθώς  ειδικά φέτος  η Σφενδάμη με παρουσίες  και  ξένων αθλητών  και των καλύτερων ελλήνων θα ανεβάσει παρά πολύ το αγωνιστικό επίπεδο  και θα προσφέρει θέαμα  σε όλους

 

Όλες  οι εξελίξεις  για την  SMF  team   και το  8Ο  SMF  στο     www.sfendami.gr

Tags: Ποδήλατο
ShareTweetShare

ΑΓΩΝΕΣ

  • Αρχική
  • Πρόγραμμα
  • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία

©2012-2025 | trailrun.gr

Καλώς ορίσατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας παρακάτω

Forgotten Password?

Ανάκτηση του κωδικού σας

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης.

Log In
Κανένα αποτελέσμα
'Ολα τα αποτελέσματα
  • Πρόγραμμα
  • Αποτελέσματα
  • Θέματα
    • Προπόνηση
    • Βουνά
    • Κόσμος
    • Υγεία
    • Ορειβασία
    • Τέχνες

©2012-2025 | trailrun.gr

X