Σάρωσε η Ελλάδα στο βαλκανικό με τα παιδιά της SMF TEAM

0

 Tο πιο γλυκό συναίσθημα και Εθνική υπερηφάνεια για την Ελλάδα. Βαλκανικό πρωτάθλημα ορεινής ποδηλασίας στην πρωτεύουσα της FYROM. 11 χώρες από την Βαλκανική χερσόνησο βρέθηκαν σε ένα πρωτάθλημα που αποδείχθηκε σκληρό και με υψηλό ανταγωνισμό. Αντωνιάδης Δημήτρης, Βροχίδης Αλέξανδρος και Μεταλλίδης  Χρήστος – 3 αθλητές της SMF TEAM συμπλήρωσαν την Εθνική ομάδα.

Την αποστολή της Εθνικής ομάδας την  συνόδευσαν άλλοι 8 αθλητές. ο Αντωνιάδης Δημήτρης στέφθηκε Βαλκανιονίκης για το 2014 κατακτώντας την 1η θέση στην γενική κατηγορία και 1η  στην κατηγορία κάτω των 23 ετών – 3ος ο Βροχίδης Αλέξανδρος στην κατηγορία κάτω των 23 ετών και 10ος ο Μεταλλίδης Χρήστος στην κατηγορία εφήβων . Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά όπως και σε όλη την Εθνική αποστολή και ιδιαίτερα στον ομοσπονδιακό αλλά και δικό μας προπονητή Κατσέλη Γιώργο.

Σάρωσαν τα IDEAL RACE PRO καθώς κατέλαβαν τις πρώτες 6 θέσεις ανάμεσα στους 10 πρώτους αθλητές μαζί με τους αθλητές της  IDEAL GIGER και Πετρίδη Θοδωρή. Καθολική επικράτηση σε όλα τα βαλκάνια αποδεικνύοντας πως τα ελληνικά IDEAL RACE PRO είναι κυρίαρχοι στην ευρύτερη περιοχή και όχι μόνο.

Οι 3 αθλητές της SMF TEAM όπως και οι αθλητές της IDEAL GIGER που εκπροσώπησαν την Ρουμάνικη  Εθνική ομάδα αποδείχθηκαν οι κυρίαρχοι των αγώνων σε μια  διαδρομή δύσκολη καθώς το στοιχείο της κοφτερής πέτρας και η λάσπη επικρατούσαν σε όλη την διαδρομή.

Δύσκολη η απόφαση για την επιλογή ελαστικού σύμφωνα με τις συνθήκες. Μετά από κοινή συζήτηση των Team Manager  της SMF TEAM και IDEAL GIGER – Τσανακτσίδη Μπάμπη και Τudor  Οprea και συζήτηση με τους αθλητές αποφασίστηκε  η επιλογή του ελαστικού της KENDA Pro Small Block 8 eight  και για τους 6 αθλητές.

Σοφή η απόφαση καθώς αποδείχθηκε αντάξιο των προσδοκιών και ακόμη περισσότερο.  Απροβλημάτιστο στις δύσκολες συνθήκες  και ιδιαίτερα γρήγορο.

Η SMF TEAM οι αθλητές της και οι οικογένειες των αθλητών δέχτηκαν τα συγχαρητήρια  του Γενικού διευθυντή της IDEAL ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ κυρίου Αλεξίου  Δημήτρη για τις επιτυχίες τους .

Επόμενος σταθμός το Σαββατοκύριακο για την SMF TEAM με τους Αντωνιάδη και  Βροχίδη η Σαλαμίνα όπου θα λάβουν συμμετοχή σε αγώνες  UCI  κατηγορίας C2.

Το ταξίδι για την SMF TEAM και τα IDEAL RACE PRO συνεχίζεται.

 

 

       5o    SFENDAMI ADVENTURE EXPERIENCE

Οι εγγραφές για την φθινοπωρινή μας δράση και για οσους θέλουν να ζήσουν την μοναδική εμπειρία του νυκτερινού αγώνα ορεινού τρεξίματος και ορεινής ποδηλασίας μήκους   21km είναι σε εξέλιξη. Ξεπέρασαν τις 80 οι συμετοχές παρότι υπολείπονται 20 ημέρες ακόμη. Συνίσταται λόγω της ηλεκτρονικής χρονομέτρησης που θα εχουν οι αγώνες οι ενδιαφερόμενοι αθλητές να μην αφησουν την εγραφή τους την ημέρα των αγώνων καθώς η διοργάνωση θα μπορεί να εξυπηρετήσει μικρό αριθμό συμμετεχόντων.

Οι νυκτερινοί αγώνες πού γίνονται για 5η συνεχόμενη χρονιά προσφέρουν την μοναδικότητα των νυκτερινών περιπλανήσεων.

To Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών Διασωστών –Ναυαγοσωστών του Περιφερειακού Τμήματος Κατερίνης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού αναλαμβάνει την υγειονομική κάλυψη , ασφάλεια και επικοινωνία  της διοργάνωσης του 5oυ sfendami adventure experience για τις 11 Oκτωβρίου. Η έμπειρη ομάδα του τμήματος Κατερίνης μαζί  με 30 μέλη της θα βρίσκεται στον χώρο του προφήτη Ηλία και στην εξέλιξη των αγώνων. Θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία των διαδρομών για να επέμβουν όπου και όποτε χρειαστεί καθώς θα καλύψει και τις επικοινωνίες με τα άρτια τεχνικά καταρτισμένα μέλη του . Η διοργανώτρια αρχή ο Σφένδαμος εύχεται καλή επιτυχία στο τμήμα της Κατερίνης για την ευθύνη πού έχουν αναλάβει και ευχαριστεί τον Αρχηγό του  Τμήματος Κατερίνης Δημήτριο Κατιρτζή για την εμπιστοσύνη του στην διοργάνωση.  Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο τους και ανάλογες συνεργασίες στο μέλλον.

 

Σας περιμενουμε για φθινοπωρινές νυκτερινές περιπλανήσεις

Όλες οι πληροφορίες στο  www.sfendami.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα