H SMF TEAM στο Protect Aoos

0

Η SMF TEAM το σαββατοκύριακο βρέθηκε στην όμορφη  Βωβούσα  Ιωαννίνων

Σκοπός  ιερός     <<Protect  Aoos  >>   Το μήνυμα  ξεκάθαρο , ο αθλητισμός  πρωταγωνιστεί για την διάσωση  της προστασίας του Αώου . Επίκεντρο  η Βωβούσα   με σκοπό να ανατραπούν τα σχέδια κάποιων για την αφαίμαξη του Αώου   αλλά και να διαταραχτεί αυτό  το διαμάντι της ελληνικής φύσης .

Το κάλεσμα του  ακούραστου  Χρόνη και Δημήτρη Δρούγια  και των συνεργατών τους  βρήκε συμπαραστάτες  αθλητές από όλη την Ελλάδα . Όλοι ήμασταν  εκεί ,όσοι συμμετείχαν στον αγώνα των 120  χιλ και 30  χιλ  αλλά  και πολλοί φίλοι ως υποστηρικτές του οράματος για την διάσωση  του Αώου και της ευρύτερης περιοχής .

Η SMF TEAM βρέθηκε  από το Σαββάτο στην Βωβούσα στα πλαίσια της προετοιμασίας  για τις επόμενες διεθνείς αποστολές .

Οι αθλητές της  Βροχίδης  Αλέξανδρος ,Μεταλλίδης  Χρήστος  Και Σταμούλης Γιώργος  συμμετείχαν στον αγώνα των 30 χιλ κατακτώντας  την 1η, 2η και 3η θέση γενικής κατηγορίας

Την τεχνική υποστήριξη της αποστολής  της είχε  ο Αδαμίδης Τάσος και το κατάστημα της Πτολεμαΐδας  ΠΟΔΗΛΑΤΟΜΑΝΙΑ  συνεργάτης της εταιρίας IDEAL    ΜΑΝΙΑΤΟΠΟΥΛΟΣ

Στα πλαίσια  της υποστήριξης  της πρωτοβουλίας του  <<Protect  Aoos  >>   ο διευθυντής  της  SMF TEAM και οι αθλητές της αποφάσισαν  στην επόμενη διεθνή αποστολή να τους συνοδεύει και το λάβαρο της διοργάνωσης προβάλλοντας όλη  την προσπάθεια για την προστασία του Αώου και εκτός συνόρων .

Είναι  η ελάχιστη προσφορά μας για την διάσωση του Αώου

Επόμενος σταθμός για την SMF TEAM στην Τουρκία  14-15 Σεπτεμβρίου σε αγώνα  UCI  κατηγορίας   CI

Το ταξίδι για την SMF TEAM και τα  IDEAL RACE PRO συνεχίζεται

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα