Τελικός Πρωταθλήματος Skyrunning 2014

0

Το 4οΠανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning by Salomon, ρίχνει την αυλαία του για φέτος στο διάσημο Alpamayopro Trail Race, την προσεχή Κυριακή στην Πάρνηθα.

Ο ιστορικότερος Trailαγώνας της Αθήνας, με τα 25χλμ και 1.500μ θετικής υψομετρικής διαφοράς, θα φιλοξενήσει τον τελικό του Πρωταθλήματος που θα κρίνει το βάθρο των νικητών και νικητριών αλλά και την κατάταξη για τις βαθμολογούμενες θέσεις.

Η διοργάνωση με την εμπειρία 7 επιτυχημένων χρόνων, θα υποδεχτεί τους κορυφαίους skyrunners. Στη γενική βαθμολογία των αντρών, ο Σταύρος Στεφανής έχει τρέξει σε 5 αγώνες και έχει ήδη τρεις νίκες, όσες έχει και ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος σε ισάριθμες εμφανίσεις του στο Πρωτάθλημα. Όποιος τερματίσει μπροστά θα στεφθεί Πρωταθλητής Ελλάδας Skyrunning 2014! Την τρίτη θέση θα διεκδικήσουν ο Νίκος Κωστόπουλος, Γιώργος Διαλεκτός και Φάνης Αρκουμάνης, με τον τελευταίο να έχει 3 δεύτερες θέσεις.

Στις γυναίκες, η Ιωάννα Χουρίδου προηγείται στο Πρωτάθλημα με 346 βαθμούς και 4 συμμετοχές ακολουθούμενη από την Μαρία Μάλαϊ που έχει τρεις νίκες στις τρεις συμμετοχές της στο Πρωτάθλημα. Τρίτη με 284 βαθμούς και 5 συμμετοχές η Αναστασία Αρώνη που θα αγωνιστεί για το βάθρο με την Μαρία Ελευθεριάδου και την ΓκάμπιΝάγκελε.

Η Salomon Hellas, χορηγός του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Skyrunning 2014, θα προσφέρει δύο εισιτήρια για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Skyrunning 2015! Το ένα θα το κερδίσει ο Πρωταθλητής Ελλάδας και το δεύτερο ένας/μία τυχερός/ή της πρώτης βαθμολογούμενης δεκάδας (συμμετοχή σε τουλάχιστον 4 αγώνες) μετά από κλήρωση.

Επίσης, μετά από κλήρωση όσων θα έχουν τρέξει τουλάχιστον 4 από τους 7 αγώνες, 5 τυχεροί θα κερδίσουν δωρεάν συμμετοχές σε όλους τους αγώνες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Skyrunning 2015!

Σας περιμένουμε την Κυριακή στην Πάρνηθα, στη μεγάλη γιορτή του Skyrunningστην Αθήνα!

Τελικός Πρωταθλήματος Skyrunning

Hellenic Skyrunning Association

National Series Greece by Salomon

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα