4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning

0

 

Skyrunner® Series Greece – Sponsored by Salomon Hellas

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning, θεσμός πλέον στα δρομικά γεγονότα της χώρας μας, δίνει για τέταρτη συνεχή φορά το παρόν για μια πλούσια και αγωνιστική χρονιά!

Οι 7 αγώνες που το συνθέτουν, με την ποιότητα των διοργανώσεων, την ποικιλία των τεχνικών χαρακτηριστικών και τη μεγάλη γεωγραφική διασπορά καθώς και με τη χρονολογική τους κατανομή μέσα στο έτος, ικανοποιούν πλήρως τις απαιτήσεις ενός έμπειρου δρομέα.

Για την τελική κατάταξη, θα πρέπει ο δρομέας να ολοκληρώσει 4 από τους 7 αγώνες, ή να αθροίσει τους πόντους από τις 4 καλύτερες επιδόσεις του. Ο πρώτος άντρας και η πρώτη γυναίκα με τη μεγαλύτερη συγκομιδή πόντων θα  ανακηρυχθούν Πρωταθλητής και Πρωταθλήτρια Skyrunner® Series Greece αντίστοιχα.

Μεγάλος Χορηγός του Πρωταθλήματος είναι η Salomon Hellas. Η πιο δημοφιλής εταιρεία αθλητικής ένδυσης και υπόδησης βουνού, θα στηρίξει τo Πανελλήνιο Πρωτάθλημα προσφέροντας δύο αγωνιστικά ταξίδια για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Skyrunning 2015. Τα εισιτήρια θα κερδίσουν ο Πρωταθλητής 2014 καθώς και ένας ή μία τυχερός/ή από τη βαθμολογούμενη δεκάδα, μετά από κλήρωση.

Σας περιμένουμε στον πρώτο αγώνα της χρονιάς, το διήμερο 22-23 Μαρτίου στην Καρδαμύλη για τον «Taygetos Challenge by Salomon»!

4ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Skyrunning

Hellenic Skyrunning Association.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα