6ος Ορεινός Αγώνας Ναμάτων | Ολοκληρώθηκε

0
Νάματα, 11 Αυγούστου 2013
Η Οργανωτική Επιτροπή Αγώνα Ναμάτων (ΟΕΑΝ) θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν στον 6οΟρεινό Αγώνα Ναμάτων (Νάματα, 11 Αυγούστου 2013) και μοιράστηκαν μαζί μας την εμπειρία του σκληροτράχηλου-πανέμορφου Άσκιου. Μεγάλη τιμή για τη διοργάνωση αποτέλεσε η συμμετοχή αθλητριών και αθλητών από πάρα πολλά (και σε πολλές περιπτώσεις πολύ μακρινά) μέρη της Ελλάδας.
Η ΟΕΑΝ ελπίζει να ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όλων των συμμετεχόντων, να κράτησε ψηλά το επίπεδο του αγώνα, να πρόσφερε την απόλαυση και την ομορφιά, που επιδιώκει καθένας μας από τη συμμετοχή του σε τέτοιες διοργανώσεις.
Η ΟΕΑΝ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στο να στεφθεί με επιτυχία ο Ορεινός Αγώνας. Ιδιαίτερα θα ήθελε να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης), το Δήμο Βοΐου, την Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας, την Ορειβατική Λέσχη Εορδαίας, τον Χιονοδρομικό Ορειβατικό Όμιλο Πτολεμαΐδας, τους εθελοντές γιατρούς του αγώνα, τη νεολαία και τους εθελοντές από τα Νάματα, καθώς επίσης και τους φίλους των Ναμάτων, χωρίς τη βοήθεια των οποίων δε θα μπορούσε να διοργανωθεί ένας αγώνας τόσο υψηλής ποιότητας.
Τέλος ανακοινώνεται ότι ο 7ος Ορεινός Αγώνας Ναμάτων έχει ήδη οριστεί για τις 10 Αυγούστου 2014.
Για την ΟΕΑΝ
Ο Πρόεδρος
Γεώργιος Χαλδούπης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα