1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Οβριοκάστρου Κερατέας: Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου

0
ovriokastro2018

Μεταγωνιστικό δελτίο τύπου S RUNNERS 4/6/18

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 1ος Ορεινός Αγώνας Δρόμου Οβριοκάστρου Κερατέας. Η συμμετοχή δρομέων, περιπατητών και παιδιών ξεπέρασε τα 450 άτομα και είναι πέρα των προσδοκιών που υπάρχουν ως προς την εκτίμηση της προσελευσης μιας τέτοιας νέας και άγνωστης εκδήλωσης. Τα επίσημα αποτελέσματα του αγώνα μπορείτε να τα βρείτε στο παρακάτω Link: http://runningpress.gr/…/1os-agonas-ovriokastroy-apotelesm…/

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε εκ βαθέων:

Τούς συμμετέχοντες γιά τήν μαζική τούς προσέλευση παρόλο τήν ζέστη που υπήρχε, πράγμα το οποίο θα ληφθεί ως παράγοντας για τις επόμενες χρονιές. Συμμετέχοντες όμως δεν είναι μόνο οι αθλητές και οι αθλούμενοι αλλά και το κοινό. Άλλα τόσα άτομα έγιναν μέρος της εκδήλωσης και έδωσαν ένα ωραίο τόνο τιμώντας και τους αθλητές αλλά και τον αγώνα των κατοίκων για καθαρό περιβάλλον και σωστή διαχείρηση των απορριμμάτων.

Τους θεσμούς-συνδιοργανωτές Δημο Λαυρεωτικής και Αναπτυξιακό σύνδεσμο Λαυρεωτικής που χρηματοδότησαν το μεγαλύτερο μέρος των εκδηλώσεων και τόλμησαν να ενισχύσουν κάτι νέο για την περιοχή το οποιο δείχνει να έχει ήδη μπει σε ράγες.
Συγκεκριμένα: από την πλευρά του Δήμου Λαυρεωτικής τον Δήμαρχο Κύριο Δημήτρη Λουκά που εκτός των άλλων πίστεψε το όνειρο μας ως προς τήν επιθυμία τελεσης της εκδήλωσης και έδωσε το πράσινο φώς για αυτήν. Τον Αντιδήμαρχο Κύριο Αναστάσιο Αντωνίου με τον οποίο είχαμε μια άρτια συννενόηση και συνεργασία ξεκινώντας βήμα βήμα από τις αρχές Δεκεμβρίου.

Επίσης τον αναπτυξιακό σύνδεσμο Λαυρεωτικής και συγκεκριμένα τον πρώην Δήμαρχο Κερατέας και πρόεδρο του συνδέσμου Κύριο Σταύρο Ιατρού που με τήν εμπειρία του πάνω στο Θέμα του Οβριοκάστρου συνέβαλε τα μέγιστα και με προσωπική εργασία και με αγαθά τόσο για τον αγώνα αλλά και για την εκδήλωση-συναυλία της προηγούμενης ημέρας. Ειδικά η προνοητικότητα του για τήν
παραμικρή λεπτομέρεια είναι παροιμιώδης.

Τούς υποστηρικτές μας! Επαγγελματίες τής περιοχής που με αγαθά και υπηρεσίες αγκάλιασαν με μεγάλη στοργή την προσπάθεια που κάναμε και τίμησαν τήν ιδέα του Οβριοκάστρου.Αλφαβητικά:

Ανδρέου κομμωτήριο γιά δωρεάν κουρέματα ώς δώρα.
Γαλαξίας super market για τίς δωροεπιταγές ώς δώρα.
Γεύσεις κρεάτων γιά τά δωρεάν γεύματα πού δόθηκαν ώς έπαθλα στούς νικητές.
ΘΕΚΑ για τις ωραίες τσάντες τους αθλητή και τις μπάρες δημητριακών τών αθλητών.
ΑΦΟΙ Παπαθανασίου tours για τήν μεταφορά από και πρός τον προαστιακό αθλητών.
Πολύζος-Πετρολιάγκη χονδρεμπόριο για τα νερά και αναψυκτικά,
Το Στέκι του κυρίου Δήμα πού μάς πρόσφερε τις μπανάνες.
Mad Riders για τήν υποστήριξη της διαδρομής με μηχανοκίνητα μέσα.
Mylonas quality products για το κρασί που υπήρχε στη τσάντα του αθλητή.
Performance pros από την Ανάβυσσο που έκανε τα μασάζ των αθλητών αλλά πρόσφερε και κουπόνια υπηρεσιών ως δώρα για τους νικητές.
Rock Grill για τα δωρεάν γεύματα που δόθηκαν ως έπαθλα στους νικητές.

Το σύλλογο Όραμα Ελπίδας που αγκαλιάστηκε από πολύ κόσμο ξεπερνώντας τους 60 εθελοντές δότες μυελού των οστών!! Το ραντεβού μας ανανεώθηκε για τού χρόνου.

Επίσης ευχαριστούμε τους φοβερούς και τρομερούς εθελοντές μας, τους ποδηλάτες και τους υπαλλήλους του Δήμου που χωρίς αυτούς δεν θα υπήρχε αυτό το άρτιο οργανωτικά αποτέλεσμα. Τέλος την διοίκηση του ΒΙΟΠΑ Κερατέας, τον λαογραφικό σύλλογο Κερατέας Απόλλων, τον σύλλογο γυναικών Μνησιμάχη και τον κυνηγετικό σύλλογο Κερατέας που ανέλπιστα έκανε τέσσερις τους σταθμούς ανεφοδιασμού του αγώνα.

Κλείνοντας θα θέλαμε να τονίσουμε ότι όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε εθελοντικά για το στήσιμο αυτού του δρομικού γεγονότος έχοντας ως γνώμονα τον αγώνα των 128 ημερών ενάντια στήν παράνομη κατασκευή χωματερής και των ιδανικών που αυτός αντιπροσωπεύει. Δουλέψαμε με σεβασμό και σεμνότητα, χαρακτηριστηκά ενός ‘υγιή’ δρομέα, Από εδώ και πέρα ακολουθούμε το Μότο: κάνω ένα βήμα πίσω για να κάνω δύο βήματα επιτυχημένα μπροστά, πορευόμαστε για το μέλλον έτσι ώστε αν υπήρχε κάτι λάθος να διορθωθεί του χρόνου και είμαστε ανοιχτοί σε παρατηρήσεις ή προτάσεις βελτιώσης. Η επιτυχία για εμάς αποτυπώνεται στο γεγονός οτι χθές το απόγευμα στον απόηχο της γιορτής δύο συντοπίτες μας γνωστοποίησαν την θέληση τους να ξεκινήσουν από το μηδέν με στόχο να γίνουν ολοκληρωμένοι δρομείς. Είς το επανιδείν για τόν 2ο Ορεινό Αγώνα Δρομου Οβριοκάστρου Κερατεας 2019!!!

Υ.Σ το επίσημο οπτικό υλικό με υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες όταν είναι έτοιμο θα γίνει γνωστό από την σελίδα μας στο facebook.

Με τιμή
Θοδωρής, Γιάννης, Ιωάννα, Ιωάννα!!
S RUNNERS

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα