15/6/ η έναρξη εγγράφων του Granitis Trail

0
granitis-logo

Η Κοιν.Σ.Επ GoForest ανακοινώνει την έναρξη των εγγράφων για τους δυο αγώνες που θα πραγματοποιηθούν στο Δ. Δ. Γρανίτη του Δ. Κ. Νευροκοπιου στις 6/9/2020.

Αγώνας 21 χλμ 1557 υψομετρικής.
Ώρα εκκίνησης: 10:00πμ

Αγώνας 9 χλμ 445 υψομετρικής.
Ώρα εκκίνησης 10:05πμ

Έναρξη εγγράφων 15/6/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00μμ και λήξη εγγράφων στις 17/8/2020 ημέρα Δευτέρα και ώρα 12:00μμ.

Ενημερώνουμε τους φίλους συναθλητές πως σε περίπτωση μη διεξαγωγής του αγώνα λόγω κοροναιου το ποσό που θα καταθέσουν οι αθλητές θα επιστραφεί ολόκληρο πίσω σε αυτούς.

Λόγω όμως της χρέωσης προμήθειας που θα χρεώνουν οι τράπεζες η διοργάνωση αδυνατεί να χρεωθεί με αυτό το ποσό για την κάθε κατάθεση επιστροφής , όποτε θα φροντίσουν οι αθλητές να μεριμνήσουν για την είσπραξη του ποσού ιδιόχειρα από τους διοργανωτές και όχι με κατάθεση στο τραπεζικό τους λογαριασμό, εκτός και αν θέλουν να χρεωθούν αυτοί την προμήθεια της τράπεζας.

Η διοργάνωση έχει μόνο ένα λογαριασμό στη τράπεζα Πειραιώς. Οι χρεώσεις για άλλες τράπεζες είναι διαφορετικές όταν γίνετε μεταφορά από διαφορετική τράπεζα.

Δημιουργήσαμε αυτούς τους αγώνες για να περνάμε καλά ένα Σ/Κ με ασφάλεια σε όλους τους τομείς.
Πρωταρχικός στόχος είναι να γνωρίσουν το βουνό και τα μονοπάτια του Γρανίτη όσο ποιο πολύ κόσμος γίνετε ώστε να το επισκέπτονται όλο το χρόνο και να χαίρονται το βουνό όλες τις εποχές του χρόνου.

Θελουμε να έχετε ευχάριστες αναμνήσεις από το Γρανιτη και το όνομα να είμαι συνυφασμένο με συνέπεια και ευχαρίστηση.

Η ομάδα του Granitis Trail σας εύχεται καλή αντάμωση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα