8ος ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΒΟΥΝΟΥ «ΑΥΤΙΣΜΟΣ–ΕΛΠΙΔΑ» 2020-ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

0
αυτισμός-ελπιδα-2019

Ο Σύλλογος Φίλων Αυτιστικού Ατόμου της Μονάδας ΕΛΠΙΔΑ, διοργανώνει τον 8ο Φιλανθρωπικό Αγώνα Βουνού, με αφετηρία την Κεντρική Είσοδο της Μονάδας, οδός Στεφανίδη στο Ωραιόκαστρο, την Κυριακή 5 Απριλίου 2020.

Προσφέρονται 3 επιλογές συμμετοχής:

  • α. Διαδρομή 1 km
  • β. Διαδρομή 5+km
  • γ. Διαδρομή 15 km

Ο 8ος Αγώνας Βουνού “Αυτισμός -Ελπίδα” των 5+kmκαι 15km θα διεξαχθεί στο περιαστικό δάσος του Δήμου Ωραιοκάστρου, σε μια πανέμορφη ορεινή διαδρομή, μέσα σε καταπράσινη φύση και θέα στη Θεσσαλονίκη και στον Θερμαϊκό κόλπο.

Για τα 5+ και 15km ισχύουν οι περυσινές διαδρομές με στόχο,στα 15 να προσφέρουμε στους αθλητές / δρομείς περισσότερα οφέλη από πλευράς εναλλαγής υψομέτρου (υψομετρική διαφορά 500m). Ενώ, η διαδρομή του 1km, σχεδιάζεται να περάσει μέσα από το κέντρο του Ωραιοκάστρου και να προσδώσει μια χαρούμενη ατμόσφαιρα τόσο στους δρομείς όσο και στην πόλη μας.

Σκοπός του αγώνα, πέρα από την ανάδειξη των ωφελειών που αποκομίζονται από την άθληση και τη γνωριμία με το περιαστικό δάσος της πόλης μας, είναι επίσης η ευρύτερη κινητοποίηση, ως προς τις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως τα αυτιστικά παιδιά, και η συγκέντρωση χρημάτων που προορίζονται να καλύψουν ανάγκες της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου «ΕΛΠΙΔΑ».

Στην εγγραφή περιλαμβάνονται δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα, επίσημη χρονομέτρηση στα 5+ km και 15km, τροφοδοσία και υποστήριξη, ηλεκτρονικό αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και ελαφρύ γεύμα στον τερματισμό. Στο χώρο της αφετηρίας -τερματισμού θα υπάρχουν χώροι φύλαξης ιματισμού, wc.

Οι αθλητές και αθλήτριες συμμετέχουν στον αγώνα με δική τους ευθύνη. Όλες οι πληροφορίες για το χρόνο και τον τρόπο εγγραφής και ό,τι άλλο αφορά στον 8ο Αγώνα Βουνού θα ανακοινωθούν στο site & στο Facebook Σύλλογος Αυτισμός Ελπίδα ή Μονάδα Αυτιστικού Ατόμου ‘Ελπίδα’.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας Αγώνα: Κοντοδήμου Κορίνα, 6977358635 autismelpida@gmail.com | agonasdromouelpidas@gmail.com Κοντοδήμος Κώστας 6994777677, 2310697614

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα