Πέμπτη, 15 Μαΐου, 2025
trailrun.gr
  • Θέματα
    • Βουνά
    • Διαδρομές
    • Κόσμος
    • Ορειβασία
    • Προπόνηση
    • Τέχνες
    • Υγεία
      • Διατροφή
  • Συνεντεύξεις
  • Πρόγραμμα
  • Αποτελέσματα
Κανένα αποτελέσμα
'Ολα τα αποτελέσματα
trailrun.gr
Κανένα αποτελέσμα
'Ολα τα αποτελέσματα
Αρχική Αγώνες Faethon Olympus Marathon

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 5ος FAETHON OLYMPUS MARATHON – ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΤΣΟΥΡΕΚΑΣ.

12 Δεκεμβρίου, 2024
A A
0
FOM TRAIL WINNER WOMEN

Η φετινή χρόνια τα είχε όλα. Ρεκόρ διαδρομής ανδρών και γυναικών, ατομικά ρεκόρ, ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό, τον καινούριο αγώνα RUPICAPRA 20 χιλ.

Μετά από σκληρή μάχη, νικητές στους άνδρες αναδείχθηκαν οι ΑΡΚΟΥΜΑΝΗΣ ΦΑΝΗΣ(TECNIKAHELLAS) και ΠΑΠΑΗΛΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (FIFTHELEMENT), οι οποίοι τερμάτισαν μαζίσε χρόνο 5:40.53,ο οποίος αποτελεί και ρεκόρ αγώνα, στην 2ηθέσηΚώστας Γιαννόπουλος (DYNAFIT-TRAXINA / BALIOTISNATURETRAIL) και στην 3ηθέση ο ΑΡΩΝΗΣ ΠΛΑΤΩΝΑΣ (KASIMISTRAINING / DYNAFIT).

Καταπληκτική εμφάνιση και για την LORAREPCHENKO (ODLO-LASPORTIVA), η οποία τερμάτισε πρώτη στις γυναίκες με ρεκόρ διαδρομής 7:17.28, δεύτερη θέση για την ΧΟΥΡΙΔΟΥ ΙΩΑΝΝΑ (Κ1 ΑΡΕΝΑ) με 7:48:08 και τρίτη τερμάτισε η ΓΚΙΚΑ-DOMAZETOVIC ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ με χρόνο 8:05:11.

Νικήτρια ομάδα η BALIOTIS NATURE TRAILκαι στην κατηγορία>50 ο ΚΑΛΑΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΣΔΥ ΒΟΛΟΥ) με χρόνο 7:26:13.

Ο αγώνας ξεκίνησε στις 6 το πρωί με 236 αθλητές από τους οποίους κατάφεραν και τερμάτισαν οι 209.

 

Όσον αφορά τον καινούριο αγώνα RUPICAPRA 20 χιλ, στον οποίον συμμετείχαν 149 αθλητές και τερμάτισαν οι 133, πρώτος τερμάτισε ο ΡΟΥΣΣΑΣ ΝΙΚΟΣ (Σ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ) με χρόνο 2:20:54, στην 2ηθέση ο ΚΟΥΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (INOV-8 – FIFTHEL EMENT) με χρόνο 2:22:23 και στην 3η θέση ο ΓΚΙΖΛΗΣ ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ (Σ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ) με χρόνο 2:28:35.

Στις γυναίκεςέ κοψε πρώτη το νήμα του τερματισμού η ΤΣΙΡΠΑΝΛΗ ΚΑΛΛΙΟΠΗ (KASIMISTRAINING) με χρόνο 3:04:48, στην 2ηθέση η ΠΡΙΜΙΚΥΡΗ ΣΤΕΛΛΑ (MILOSRUNNERS) με χρόνο 3:09:06 και στην 3ηθέση η ΜΑΡΚΑΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ (ODLO-LASPORTIVA– GOJIBERRYTEAM) με 3:28:23.

Νικήτρια ομάδα o Σ.Δ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ  και στην κατηγορία>50 ο ΓΚΟΥΛΙΑΜΖΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (ΣΕΒΑΣΘ) με χρόνο 3:26:24.

 

Στον 2ο FAETHON TRAIL πρώτος τερμάτισε o ΠΟΥΡΙΚΑΣ ΒΑΛΕΝΤΙΝΟ (DISTANCE RUNNERS CLUB) με ατομικό ρεκόρ 1:00:00,στη 2η θέση ο ΖΥΓΟΓΙΑΝΝΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ (ΔΡΟΜΕΙΣ ΤΥΡΝΑΒΟΥ) με χρόνο 1:05:00 και την 3η θέση o ΚΩΝΣΤΑΝΤΑΡΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΓΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ) με χρόνο 1:07:00.

Στις γυναίκες στην πρώτη θέση η ΜΠΟΥΡΟΥΖΙΚΑ ΕΛΕΝΗ (DISTANCE RUNNERS CLUB) με χρόνο 1:24:00 καταρρίπτοντας το ρεκόρ διαδρομής, κάνοντας και προσωπικό ρεκόρ. Στη 2ηθέση η ΔΑΔΑΛΙΑΡΗ ΟΛΓΑ (tasias.com)με χρόνο 1:34:30 και στην 3ηθέση η ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΜΑΡΙΑ (BALIOTIS NATURE TRAIL) με χρόνο 1:36:00.

Φέτος είχαμε και την χαρά να τιμήσουμε αθλητές, οι οποίοι από το 2012 δεν έχουν χάσει κανένα ραντεβού με τον Faethon και αυτοί είναι οι Γαϊτάνης Δημήτρης, Γκόλτσιος Αθανάσιος Κυριακόπουλος Κυριάκος, Λιάνος Γιώργος, ΜαυρίκιοςΠολίτης, Μπίλης Γρηγόρης,Πανάγος Κώστας, Τσάπουρας Αποστόλης.

 

Αξίζει να αναφερθεί πως στους αγώνες της Κυριακής συμμετείχαναθλητές από Αγγλία, Αμερική, Γαλλία, Γερμανία, και Τσεχία και Νότια Αφρική!

 

Η διοργάνωση θα ήθελε εδώ να ευχαριστήσει ιδιαίτερα όλους τους αθλητές που τίμησαν με την  συμμετοχή τους αυτές τις δυο μέρες στους αγώνες και τους εύχεται καλή αγωνιστική συνέχεια!

 

Ένα μεγάλοευχαριστώ σε αυτούς που στήριξαν τους σταθμούς των τριών αγώνων της διοργάνωσης, που δεν είναι άλλοι από τους εθελοντές του Faethon, οιοποίοι σε ορισμένουςαπομακρυσμένουςσταθμούςχρειάζονται  ως και  5 ώρες πεζοπορίας για να τους προσεγγίσουν.

 

Η φωτογράφιση έγινε από τον Μπάμπη Γκιριτζιώτη / GOExperience και η χρονομέτρηση από την εταιρία SPEEDTIME.

 

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας:

               Μέγας Χορηγός του FAETHONOLYMPUSMARATHON είναι η οικογένεια ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΤΣΟΥΡΕΚΑ που στηρίζει τον αγώνα από την πρώτη στιγμή.

Μεγάλος χορηγός επικοινωνίας του FAETHONOLYMPUSMARATHON είναι τα αθλητικά κανάλια  Novasportshttp://www.novasports.gr/

 

Χρυσοί Χορηγοί του FAETHONOLYMPUSMARATHON είναι:

  • Η εταιρία ένδυσης,υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού TECNICAhttp://www.boubas-ski.gr
  • Η εταιρία ένδυσης ,υπόδησης και αθλητικού εξοπλισμού DYNAFIThttp://www.klaoudatos-skishop.gr/
  • Η εταιρία ενεργειακών gel και ποτών NUTRIXXIONhttp://www.malamidis.gr/shop/
  • Το κορυφαίο τουριστικό γραφείο LATRAVELlatravel.gr/
  • Το εξειδικευμένο κατάστημα εξοπλισμού- trailrunningGEORGIADISSTOREhttp://www.georgiadis-store.gr/
  • H εταιρία ΒΟΤΑΝΑ ΟΛΥΜΠΟΥ της οικογένειας Χαλκιά http://www.olympouvotana.gr/

Χορηγοί αποκατάστασης-αποθεραπείας του FAETHONOLYMPUSMARATHON

  • Η εταιρία OSTRACONhttp://www.ostraconmed.com/
  • Massage therapy Spyros Kordampalos  https://www.facebook.com/spyros.kordampalos?fref=ts

 Χορηγοί του FAETHON OLYMPUS MARATHON

  • POMADES Προϊόντα περιποίησης σώματος  http://pomades.gr/
  • ΚΤΗΜΑ ΜΠΕΛΛΟΥ http://www.ktimabellou.gr/en
  • Ξενοδοχείο ΔΗΜΑΤΗΣ http://dimatis.eu/hotel/index.php/el
  • Ξενοδοχείο RIVER SIDE http://www.elassonahotel.gr/en/activities-en/
  • Ξενοδοχείο HAMOS PLACE http://www.hamos.gr/
  • CAFÉ LO           https://www.facebook.com/pages/lo-Cafe-bar/242915172429346?fref=ts
  • CAFÉ MONOPOLIO https://www.facebook.com/giannis.gkekas.7?fref=ts
  • Μέλι Ανθέων ΣΟΥΛΙΟΣ https://www.facebook.com/soylios?fref=ts
  • Ασφάλειες-φοροτεχνικά Ζιάννας Κοσμάς https://www.facebook.com/kosmas.ziannas?fref=ts
  • ΔΙΑΝΟΜΕΣ ΤΣΙΑΤΣΙΚΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
  • ΒΕΝΖΙΝΑΝΤΛΙΕΣ ΧΑΤΖΟΥΛΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
  • ΑΣΦΑΛΙΕΣ ΜΠΕΛΛΗ ΕΛΑΣΣΟΝΑ
  • ΣΑΝΙΔΑΣ ΣΤΕΡΓΙΟΣ – ΦΕΤΑ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
  • ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΠΑΥΛΙΔΗ
  • ΑΡΤΟΠΟΙΕΙΑ ΧΑΛΚΙΔΗΣ
  • ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

  

ΧΟΡΗΓΟΙ αθλητικών-προπονητικών προγραμμάτων στον FAETHONOLYMPUSMARATHON

  • BALIOTIS NATURE TRAIL https://www.facebook.com/BaliotisNature-Trail-459212130921008/?fref=ts
  • DRC CLUB DAVIOTIS THEODOROS  http://www.drclub.gr/

Χορηγός επικοινωνίας:

  • ADVENDURE http://www.advendure.com/
  • RADIO ELASSONA http://www.radioelassona.gr/

  

Υποστηρικτέςτου FAETHON OLYMPUS MARATHON

  • ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
  • ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
  • ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΡΑΙΒΙΑ
  • ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
  • ΕΛΛΗΝΕΣ-ΕΛΑΣΣΟΝΙΤΕΣ ΔΙΑΣΩΣΤΕΣ
  • ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΠΑΡΜΟΥ
  • ΧΙΟΝΟΔΟΡΜΙΚΟΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
  • ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ
  • ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ
  • ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΠΛΟΥ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΌΜΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ
  • Κ.Ε.Ο.Α.Χ
  • ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ
  • ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΑΜΑΡΙΝΑΙΩΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ

 

Ραντεβού το 2017 στον 6ουFAETHONOLYMPUSMARATHON!

 

Για την οργανωτική επιτροπή του αγώνα

 

Πιτένης Αθανάσιος – Κωστούλης Δημήτριος – Νίκου Βικτώρια

ShareTweetShare

ΑΓΩΝΕΣ

  • Αρχική
  • Πρόγραμμα
  • Αποτελέσματα
  • Επικοινωνία

©2012-2025 | trailrun.gr

Καλώς ορίσατε!

Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας παρακάτω

Forgotten Password?

Ανάκτηση του κωδικού σας

Εισαγάγετε το όνομα χρήστη ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης.

Log In
Κανένα αποτελέσμα
'Ολα τα αποτελέσματα
  • Πρόγραμμα
  • Αποτελέσματα
  • Θέματα
    • Προπόνηση
    • Βουνά
    • Κόσμος
    • Υγεία
    • Ορειβασία
    • Τέχνες

©2012-2025 | trailrun.gr

X