Το Spartan Race επιστρέφει στη Σπάρτη

0
Το Spartan Race επιστρέφει στη Σπάρτη

To Spartan Race επιστρέφει στη Σπάρτη…

Αθήνα, 17 Ιουλίου 2018 – Το Spartan Race, ο κορυφαίος αγώνας μετ’ εμποδίων στον κόσμο, επιστρέφει στη Σπάρτη, όπου θα διεξαχθεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μεταξύ 2 και 4 Νοεμβρίου 2018.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση αγώνων μετ’ εμποδίων στον κόσμο καθώς κάθε χρόνο διοργανώνονται περισσότεροι από 200 αγώνες σε 42 χώρες και στις 5 ηπείρους, με περισσότερους από ένα εκατομμύριο συμμετέχοντες!

Για δεύτερη χρονιά αθλητές από όλο τον κόσμο, ανάμεσά τους και πολλοί Έλληνες, καλούνται να ταξιδέψουν μέχρι τον “τόπο καταγωγής” του Spartan Race προκειμένου να λάβουν μέρος στους αγώνες που θα διεξαχθούν εκεί. Οι εγγραφές για τα αγωνίσματα έχουν ήδη ανοίξει.

Στη φετινή διοργάνωση θα διεξαχθούν τα παρακάτω αγωνίσματα:

Spartan Sprint: Ατομική ή ομαδική δοκιμασία σε διαδρομή 6+ χιλιομέτρων με περισσότερα από 20 εμπόδια. Είναι ιδανική για αρχάριους αθλητές ή για όσους θέλουν να δοκιμάσουν για πρώτη φορά το Spartan Race. Είναι η πιο σύντομη διαδρομή και ο χρόνος ολοκλήρωσης κυμαίνεται γύρω στα 45 λεπτά.
Spartan Super: Ατομική ή ομαδική δοκιμασία μεσαίας απόστασης, σε διαδρομή 13+ χιλιομέτρων με περισσότερα από 25 εμπόδια. Απευθύνεται σε αθλητές με μεγαλύτερη αντοχή από αυτή του Sprint.
Spartan Trifecta World Championship: Αποτελεί το παγκόσμιο πρωτάθλημα για αθλητές που έχουν ολοκληρώσει τις παραπάνω διαδρομές αλλά και τη διαδρομή Spartan Beast -την πιο απαιτητική από όλες- μέσα σε ένα ημερολογιακό έτος, οπουδήποτε στον κόσμο και αν διεξάγονται οι διαδρομές αυτές.
Από το Spartan Race δεν θα μπορούσαν όμως να λείπουν και τα παιδιά! Προκειμένου να έρθουν σε επαφή με τις αξίες του αθλητισμού μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση, θα διεξαχθεί το Spartan Kids Race γύρω από το Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου. Τα μικρότερα παιδιά ηλικίας 4-6 ετών θα τρέξουν σε διαδρομή 800 μέτρων, τα ηλικίας 7-10 ετών θα διαγωνιστούν στα 1.600 μέτρα και τέλος τα μεγαλύτερης ηλικίας παιδιά μεταξύ 11 και 13 ετών θα τρέξουν μια διαδρομή 3.200 μέτρων.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο περσινός αγώνας είχε ολοκληρωθεί με μεγάλη επιτυχία καθώς έλαβαν μέρος περίπου 2000 αθλητές από 40 χώρες. Μετά το τέλος των αγώνων, το διήμερο έκλεισε με την απονομή των βραβείων σε ένα εορταστικό κλίμα μπροστά από το άγαλμα του Λεωνίδα, όπως ακριβώς προστάζει και η ίδια η φύση του Spartan Race.

Και η φετινή διοργάνωση του Spartan Race, τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Σπάρτης, που συμβάλλει σημαντικά στη διεξαγωγή του αγώνα.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση, το πρόγραμμα και τις εγγραφές μπορείτε να βρείτε στις διευθύνσεις…

Spartan Race GR: www.spartanrace.gr

Facebook: www.facebook.com/SpartanRaceGreece

Instagram: www.instagram.com/spartanracegreece

Λέξεις: 418

 

Σχετικά με την εταιρία Spartan

Η Spartan αποτελεί την κορυφαία διοργάνωση αγώνων μετ’ εμποδίων στον κόσμο, όντας μάλιστα η πρώτη που προσφέρει χρονομέτρηση και παγκόσμια κατάταξη. Απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών, από αρχάριους έως και εκείνους που θέλουν να ανταγωνιστούν με κορυφαίους αθλητές. Παράλληλα, διαθέτοντας περισσότερους από 5.000.000 followers στα social media, δικά της προϊόντα υγείας και ευεξίας και αποτελώντας μία από τις δημοφιλέστερες τηλεοπτικές σειρές του NBC, η Spartan κατάφερε να μετατρέψει τους αγώνες μετ’ εμποδίων σε ένα από τα ταχέως αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο. Τέλος, κάθε χρόνο η Spartan διοργανώνει το Spartan World Championship που περιλαμβάνει αγώνες τριών διαφορετικών κατηγοριών: τη “Sprint” με 6 χλμ. και 20+ εμπόδια, τη “Super” με 13 χλμ. και 25+ εμπόδια και τη “Beast” με 20 χλμ. και 30+ εμπόδια.

Για περισσότερες πληροφορίες:

PRESS CONTACT

RED COMMUNICATIONS

Νίκος Καρανάσιος

nikar@red-comm.gr | τηλ. (210) 62.62.100

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα