Το Sfendami στο ‘Mavrovo Tour 2013’

0

Ένα 2ήμερο με πάρα πολλά χιλιόμετρα αλλά και αρκετή δράση για την αποστολή του SMF στο Mavrovo – ΜAVROVO TOUR 2013.

Το μεγαλύτερο ποδηλατικό γεγονός της γειτονικής χώρας των Σκοπίων.

Περισσότεροι από 1000 ποδηλάτες βρέθηκαν στο Mavrovo το 2ήμερο εκ των οποίων 270 συμμετείχαν στους 2 αγώνες της Κυριακής.

Αγώνας marathon 92 χμ και αγώνας 42 χιλ. Η ομάδα του Sfendami Mountain Festival έδωσε το παρόν με 4μελή αποστολή και ταυτόχρονη προβολή του Festival.

Πολύ μεγάλη διάκριση για τον αθλητή της ομάδας του SMF, Μιλίδη Μιχάλη – με την κατάκτηση της 2ης θέσης στον αγώνα marathon των 92 χμ. με χρόνο 4.09.

H διαδρομή πολύ απαιτητική με συνολικά υψομετρικά 2800 μέτρα κινούμενη πάνω από τα 1400-1500 μέτρα μέσα σε αλπικό τοπίο. Λεπτομέρειες στέρησαν την 1η θέση από τον Μιχάλη καθώς από την αρχή οδηγούσε τον αγώνα αντιμετωπίζοντας 6 αθλητές της Energi οι οποίοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα λειτούργησαν ομαδικά.

Στις 21-22 Ιουνίου η διοργάνωση Sfendami Mountain Festival θα βρίσκεται στο Pamporovo Mountain Bike Park για την προβολή του, καθώς και για τη συμμετοχή στον αγώνα Downhill του αθλητή Ιωάννου Ιωάννη με τα χρώματα του SMF.

Ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για την φθινοπωρινή διοργάνωση Sfendami Adventure Experience που από φέτος εκτός του Night Trail και Enduro Race μέσα στο διήμερο εντάσσεται και το Eliminator Race – μια νέα δράση που απευθύνεται σε όλους!

Ενημερωθείτε για όλες της εξελίξεις στο www.sfendami.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα