Η ΝΕΡΙΤ Χορηγός του Hercules Marathon

0

Η οργανωτική επιτροπή του Hercules Marathon με χαρά ανακοινώνει ότι χορηγός επικοινωνίας μας για το 2014 είναι η ΝΕΡΙΤ. Ο Μαραθώνιος της Οίτης είναι ενταγμένος στο πρόγραμμα του «8ου Φεστιβάλ Οίτης». Το καλλιτεχνικό αυτό φεστιβάλ αποτελεί μέλος του δικτύου φεστιβάλ του Υπουργείου Πολιτισμού και σαν τελευταία εκδήλωση για το 2014 περιλαμβάνει τον Μαραθώνιο «Ηρακλή». Περισσότερες πληροφορίες για αυτό το φεστιβάλ θα βρείτε στο www.xwra.gr. Αξίζει να αναφέρουμε ότι τα 8 αυτά χρόνια οι αθλητικές και οι πολιτιστικές εκδηλώσεις συμπορεύτηκαν και φέτος θα λέγαμε πως «αδελφοποιήθηκαν» μέσα από τον κοινό στόχο τους που είναι η ανάδειξη της περιοχής.

Η παρουσίαση του αγώνα από τη ΝΕΡΙΤ ξεκίνησε με την εμφάνιση του τεχνικού υπεύθυνου Λουκά Πρατίλα, στην εκπομπή «Επιμένουμε Ελλάδα» στις 19/06/2014. Έγινε μια μικρή παρουσίαση των αγώνων της Οίτης και ανακοινώθηκε επίσημα το άνοιγμα των εγγραφών. Μπορείτε να δείτε το βίντεο στο http://webtv.nerit.gr/katigories/psixagogia/19ion2014-epimenoume-ellada/ (η αναφορά γίνεται στο 1:02:40)

Θα ακολουθήσουν και άλλες εμφανίσεις στο επόμενο διάστημα όπου θα ανακοινώνονται οι νεότερες εξελίξεις για τη διοργάνωση.

Η ΝΕΡΙΤ Χορηγός του Hercules Marathon

Θυμίζουμε ότι οι εγγραφές συνεχίζονται στο www.herculesmarathon.gr για τον 8ο Μαραθώνιο αλλά και για τους παράλληλους αγώνες. Διεξάγονται για 3η συνεχόμενη χρονιά οι μικρότερες διαδρομές: 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα