Χορτιάτης Trail Run 2014 (Συμπληρωματική Προκήρυξη)

0

Στις 2 Μαρτίου 2014 θα διεξαχθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης που θα είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού απο την ανθρώπινη παρέμβαση (Κεραίες,κυνηγοί,παράνομη υλοτομία,μηχανοκίνητες δράσεις) και στην ευαισθητοποίηση όλων μας,ταυτόχρονα δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα κατά των μεταλλείων στις Σκουριές Χαλκιδικής και στα Κρούσια του Κιλκίς. Για 4η συνεχόμενη χρονιά θα περιμένει τους αθλητές στον τερματισμό η υπέροχη κοτόσουπα από την Ταβέρνα Κιόσκια στον Χορτιάτη που απο την πρώτη χρονιά στηρίζει την διατροφή των αθλητών του αγώνα.


Οι αιτήσεις συμμετοχής θα διαρκέσουν μέχρι την Παρασκευή 28/2/2014, οι αθλητές θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση xortiatis11@gmail.com ενώ το τίμημα συμμετοχής των 10Ε θα καταβάλλεται από τους αθλητές κατά την παραλαβή του αριθμού τους στην γραμματεία του αγώνα πριν την εκκίνηση.

Η έγκαιρη προσέλευση των αθλητών στην γραμματεία του αγώνα που ανοίγει στις 07.30 το πρωί την ημέρα του αγώνα θα διευκολύνει το έργο της διοργάνωσης αλλά και τους ίδιους.

 

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10.00 πμ.

ΛΗΞΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΩΝ 14.00μ.μ.

ΑΠΟΝΟΜΕΣ 14.15μ.μ.

 

ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η κατασκήνωση των Προσκόπων (ΛΙΤΣΑΣ) στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

 

"Πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους, ώστε να διατηρηθεί ο εσωτερικός και εξωτερικός χώρος της κατασκήνωσης καθαρός, μιας και είμαστε φιλοξενούμενοι. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι οι αθλητές και οι συνοδοί  που θα θελήσουν να αγοράσουν κάποιο ρόφημα από το κυλικείο της κατασκήνωσης, θα το κάνουν με δική τους οικονομική επιβάρυνση."

 

 

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ:

 

Ερχόμενοι από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης ακολουθείτε τις πινακίδες για το νοσοκομείο Παπανικολάου,μετά το νοσοκομείο που θα αφήσετε στα αριστερά σας μπαίνετε σε μια μεγάλη ευθεία 5 χιλιομέτρων και μετά φτάνετε στον Χορτιάτη,θα διασχίσετε το χωριό και θα συνεχίσετε τον ασφάλτινο δρόμο με πολλές στροφές που οδηγεί στο πάρκο των κεραιών χωρίς να στρίψετε πουθενά. Μόλις τελειώσει η ανηφόρα και βγείτε στο πλάτωμα των κεραιών στα αριστερά θα δείτε ενα χώρο όπου θα αφήσετε τα αυτοκίνητα (θα υπάρχει άνθρωπος της διοργάνωσης,και θα περπατήσετε ως την εκκίνηση) θα στρίψετε αριστερά στον κατηφορικό ασφαλτόδρομο και σε περίπου 500μ θα φτάσετε στην είσοδο της κατασκήνωσης.

Οι αθλητές μπορούν να πάρουν τα πράγματα τους μαζί για να αλλάξουν πριν και μετά τον αγώνα στον ζεστό χώρο του οικήματος των προσκόπων,στον ίδιο χώρο θα υπάρχει μετά τον τερματισμό ζεστό τσάι και ελαφρύ γεύμα.

Η κατασκήνωση βρίσκεται σε πλαγιά και υψόμετρο 800μ και δεν υπάρχει χώρος για στάθμευση. 

Όσοι έρχονται από Καβάλα και Άγιο Βασίλειο μόλις βγούνε στη διασταύρωση μετά την ανηφόρα θα στρίψουν αριστερά για Χορτιάτη, ακολουθώντας μετά την παραπάνω διαδρομή.

Σημείωση: Λόγω του περιορισμένου χώρου για πάρκινγκ παρακαλούνται οι αθλητές να προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα 3, 4 άτομα σε κάθε αυτοκίνητο ώστε να επιτύχουμε την λιγότερη συσσώρευση αυτοκινήτων για την διευκόλυνση όλων μας.

 

Η οργανωτική επιτροπή:

 

Γεωργίου Δημήτρης

Καϊάφας Στυλιανός

Κούτρας Σπύρος

Φραντζεσκάκης Μάνος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα