5ος Χορτιάτης Trail Run | Άνοιγμα Εγγραφών

0

Στις 1 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος (22χιλ) στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης ,που θα είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού απο την ανθρώπινη παρέμβαση (Κεραίες,κυνηγοί,παράνομη υλοτομία,μηχανοκίνητες δράσεις) και στην ευαισθητοποίηση όλων μας,ταυτόχρονα δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα κατά των μεταλλείων στις Σκουριές Χαλκιδικής στο Πάικο και στα Κρούσια του Κιλκίς.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα περιμένει τους αθλητές στον τερματισμό η υπέροχη κοτόσουπα από την Ταβέρνα Κιόσκια στον Χορτιάτη που απο την πρώτη χρονιά στηρίζει την διατροφή των αθλητών του αγώνα.
Οι αιτήσεις συμμετοχής θα ανοίξουν το πρωί στις 08.00 της Τρίτης 27/1/2015 και θα κλείσουν το βράδυ της Κυριακής 22/02/2015 στις 22.00, οι αθλητές θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση xortiatis11@gmail.com με τα πλήρη τους στοιχεία,ενώ το τίμημα συμμετοχής των 10Ε θα καταβάλλεται από τους αθλητές κατά την παραλαβή του αριθμού τους στην γραμματεία του αγώνα πριν την εκκίνηση ή στο κατάστημα Motion.

Οι αθλητές μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους απο το κατάστημα Motion (Λεωφ Γεωργικής Σχολής 48, τηλ. 2310477800) απο την Τρίτη 24/2/2015 μέχρι και το Σάββατο 28/2/2015,κερδίζοντας έτσι χρόνο για την ημέρα του αγώνα.

Θα βραβευτούν οι ηλικιακές κατηγορίες 18-39,40-49,50-70.

 

Η έγκαιρη προσέλευση των αθλητών στην γραμματεία του αγώνα που ανοίγει στις 07.30 το πρωί την ημέρα του αγώνα θα διευκολύνει το έργο της διοργάνωσης αλλά και τους ίδιους.

  • ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10.00 πμ.
  • ΛΗΞΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΩΝ 14.00μ.μ.
  • ΑΠΟΝΟΜΕΣ 14.15μ.μ.
  • ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η κατασκήνωση των Προσκόπων (ΛΙΤΣΑΣ) στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

“Πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους, ώστε να διατηρηθεί ο εσωτερικός και εξωτερικός χώρος της κατασκήνωσης καθαρός, μιας και είμαστε φιλοξενούμενοι. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι οι αθλητές και οι συνοδοί που θα θελήσουν να αγοράσουν κάποιο ρόφημα από το κυλικείο της κατασκήνωσης, θα το κάνουν με δική τους οικονομική επιβάρυνση.”

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ

Ερχόμενοι από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης ακολουθείτε τις πινακίδες για το νοσοκομείο Παπανικολάου,μετά το νοσοκομείο που θα αφήσετε στα αριστερά σας μπαίνετε σε μια μεγάλη ευθεία 5 χιλιομέτρων και μετά φτάνετε στον Χορτιάτη,θα διασχίσετε το χωριό και θα συνεχίσετε τον ασφάλτινο δρόμο με πολλές στροφές που οδηγεί στο πάρκο των κεραιών χωρίς να στρίψετε πουθενά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα