Ο Νίκος Καλοφύρης στις κορυφαίες διοργανώσεις

0
TNF_Nikos-Kalofiris_1-500x500

Ο ΝΙΚΟΣ ΚΑΛΟΦΥΡΗΣ ΤΗΣ THE NORTH FACE

ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ

Ο αθλητής ορεινού τρεξίματος και ultra trail δρομέας, Νίκος Καλοφύρης που συνεργάζεται από τον Σεπτέμβριο του 2013 με την εταιρεία The North Face, συμμετέχει δυναμικά σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις ορεινού τρεξίματος της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Καλοφύρης με την εμπειρία που διαθέτει, διοργάνωσε την 1η Ιουνίου, το Mestovo Ursa Trail 2014 για δεύτερη συνεχή χρονιά, στον τόπο καταγωγής του, το Μέτσοβο. Το Metsovo Ursa Trail 2014, περιείχε αγώνες των 40χλμ., και 18χλμ.

Στις 26-27 Ιουλίου, ο νικητής του περσινού αγώνα των 80 χλμ., θα τρέξει για ακόμα μία χρονιά στον καλύτερο αγώνα ορεινού τρεξίματος, τον The North Face Zagori Mountain Running 2014, που θα πραγματοποιηθεί στην πανέμορφη περιοχή του Ζαγορίου. Ο συγκεκριμένος αγώνας περιλαμβάνει διαδρομές των 80χλμ., 42χλμ., 21χλμ. και 10χλμ.

Στους αγώνες που αφορούν στην χώρα μας, ο Νίκος Καλοφύρης θα συμμετέχει επίσης, στα τέλη Ιουνίου στον Olympus Marathon, τον Οκτώβριο, στον αγώνα των 100 χλμ. του Rodopi Advendurun (ROUT), ενώ τον Δεκέμβριο αναμένεται να τρέξει στον 9ο Χειμωνιάτικο Ενιπέα.

Παράλληλα, οι υποχρεώσεις του Νίκου Καλοφύρη συνεχίζονται φέτος και εκτός των ελληνικών συνόρων. Συγκεκριμένα τον Αύγουστο, αναμένεται η συμμετοχή του στον κορυφαίο αγώνα ορεινού τρεξίματος του εξωτερικού, τον UTMB (Ultra-Trail du Mont-Blanc) που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στις Άλπεις, με την συμμετοχή όλων των πρωτοκλασάτων αθλητών και ονομάτων του χώρου, οι οποίοι διασχίζουν τη Γαλλία, την Ιταλία και την Ελβετία.

Ο αθλητής της The North Face, κατέχει πολυάριθμες διακρίσεις και συμμετοχές σε αγώνες της υπαίθρου. Συγκεκριμένα, έχει εκπροσωπήσει την ελληνική εθνική ομάδα ορειβατικού σκι, σε παγκόσμια και βαλκανικά πρωταθλήματα, ενώ έχει συμμετάσχει και στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, που έγιναν, στο Lillehamer της Νορβηγίας, το 1994.

 Ο Νίκος Καλοφύρης στις κορυφαίες διοργανώσεις

Σε επίπεδο αγώνων ορεινού τρεξίματος & ultratrail, ο Νίκος Καλοφύρης έχει λάβει μέρος σε διεθνείς αγώνες όπως οι Trail Du Ventoux, Courmayer-Champex-Chamonix (CCC) και Solukhumbu Trail stage race, ενώ συνεχίζει να προσθέτει κάθε χρόνο νέες προκλήσεις και δύσκολες διαδρομές στο καλεντάρι του.

Η The North Face, αισθάνεται από πλευράς της περήφανη που στηρίζει έναν αθλητή με το ήθος και το αγωνιστικό σθένος του Νίκου Καλοφύρη.

Σχετικά με την The North Face

Η The North Face, ιδρύθηκε το 1968. Με έδρα το San Leandro, California, η εταιρεία προσφέρει τα πιο εξελιγμένα προϊόντα στην αγορά για να ολοκληρώσει αναρριχητές, ορειβάτες, snowsport αθλητές, αθλητές αντοχής, και εξερευνητές καθώς και οποιονδήποτε διαθέτει πάθος για πρωτοποριακό στυλ και δεν σταμάτα να εξερευνά. Τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται για εξειδικευμένες κατηγορίες όπως ορειβασία, σακίδια πλάτης, είδη σκι & premium αθλητικά είδη.

Official Youtube Link: http://www.youtube.com/user/Explorerssociety

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα