Φωτογραφίες4η διοργάνωση Sougliani Trail με τους αγώνες
Sougliani Trail 24,5km, Sougliani Race 12km, Sougliani Kids 1km.
Την Κυριακή 15/4/2018, οι συνθήκες ήταν ιδανικές για τρέξιμο: 20 βαθμοί Κελσίου περίπου με συννεφιά και κατά διαστήματα ηλιοφάνεια. Στις 08:00πμ. ξεκίνησαν οι πρώτοι αθλητές να παραλαμβάνουν τα drog bags τους με το νούμερο, το τεχνικό καπέλο της διοργάνωσης και το κεντητό λογότυπο του αγώνα, το σκιουράκι Sougliani Trail και Sougliani Race. Στις 09:30πμ. έγινε η τεχνική ενημέρωση του αγώνα Sougliani Trail και στις 09:45 ακριβώς ξεκίνησε ο αγώνας με την συμμετοχή 162 αθλητών και σκούπα του αγώνα τον Κώστα Φυλακτό και Γιώργο Σίμογλου.
Οι εθελοντές ήταν όλοι στις θέσεις τους για να υποδείξουν στους αθλητές την διαδρομή που θα ακολουθήσουν. Στις 10:30 έγινε η τεχνική ενημέρωση του αγώνα Sougliani Race 12km και στις 10:45πμ. ακριβώς ξεκίνησε ο αγώνας με την συμμετοχή 91 αθλητών και σκούπα του αγώνα τον Νίκο Κοντό και τον Σταύρο Αλέξογλου.
Στις 11:30 ξεκίνησε ο αγώνας Sougliani Kids με την συμμετοχή 110 παιδιών. Σε 1:17:34΄ έκανε την εμφάνιση του ο πρώτος αθλητής του Sougliani Race Μυλωνίδης Αναστάσιος (PELIDIS TRAINING) και μετά από 16 λεπτά έκανε την εμφάνιση του και ο πρώτος νικητής του αγώνα Sougliani Trail 24,5km Μπαλιώτης Σταύρος (DYNAFIT) με χρόνο 02:33:26’.
Στις γυναίκες πρώτη νικήτρια στο Sougliani Trail 24,5km ήταν η Βιολέτα Διαλετάρα (K&V PAPADOOULOS O.E.) με χρόνο 03:22:20’ και στον αγώνα Sougliani Race 12km πρώτη νικήτρια ήταν η Milena Velkova με χρόνο 01:26:48’. Στα παιδιά στην ηλικία 5 ως 8 πρώτος ήταν ο Χατζηγιάννης Στράτος, και πρώτη ήταν η Χριστοφορίδου Κυριακή. Στην ηλικία 9 ως 12 πρώτος ήταν ο Σχοινάς Κλεισθένης και πρώτη ήταν η Φασιάδου Αθηνά.
Στις 14:00μμ. έγιναν οι βραβεύσεις στο
Sougliani Trail:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
– Γενική κατηγορία Ανδρών Μ
1ος ΜΠΑΛΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (DYNAFIT)
2ος ΡΟΤΣΑ ΙΩΣΗΦ
3ος ΔΑΓΔΗΛΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (STOIKOS-RUNNERS)
– Κατηγορία Μ 18-29
1ος ΠΑΝΤΙΚΙΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2ος ΤΣΙΑΤΡΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ (BALIOTIS NATURE TRAIL)
3ος ΑΜΟΥΤΖΙΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
– Κατηγορία Μ 30-39
1ος ΡΟΤΣΑ ΙΩΣΗΦ
2ος ΓΙΑΚΑΜΟΖΗΣ ΦΩΤΗΣ STOIKOS RUNNING TEAM – SAUCONY)
3ος ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΣΤΕΡΙΟΣ (BALIOTIS NATURE TRAIL)
– Κατηγορία Μ 40-49
1ος ΜΠΑΛΙΩΤΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (DYNAFIT)
2ος ΚΟΡΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (HERBALIFE NUTRICTION TEAM)
3ος ΚΡΥΩΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
– Κατηγορία Μ 50+
1ος ΔΑΓΔΗΛΕΛΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (STOIKOS-RUNNERS)
2ος ΣΤΗΜΟΝΙΑΡΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (Ε Ο Σ ΚΑΒΑΛΑΣ)
3ος ΣΟΥΛΤΑΝΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ (ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΣΕΡΡΏΝ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
– Γενική κατηγορία γυναικών W
1η ΔΙΑΛΕΤΑΡΑ ΒΙΟΛΕΤΑ (K&V PAPADOPOULOS O.E.)
2η ΤΖΩΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
3η ΤΖΩΗ ΕΛΕΑΝΑ
– Κατηγορία W 18-39
1η ΔΙΑΛΕΤΑΡΑ ΒΙΟΛΕΤΑ (K&V PAPADOPOULOS O.E.)
2η ΤΖΩΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
3η ΤΖΩΗ ΕΛΕΑΝΑ
– Κατηγορία W 40+
1η ΑΓΓΕΛΗ ΑΡΕΤΗ (ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ)
2η ΠΡΑΠΟΓΛΟΥ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΝΤ-ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ ΣΕΡΡΩΝ)
3η ΤΣΟΜΠΑΝΗ ΛΙΑΝΑ (Σ.Δ.Υ.ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ)
Sougliani Race:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΝΔΡΩΝ
– Γενική κατηγορία Ανδρών Μ
1ος ΜΥΛΩΝΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (PELIDIS TRAINING)
2ος ΡΙΖΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΟΙ ΣΕΡΡΩΝ)
3ος ΓΙΔΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ (ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ Ο ΑΛΕΚΟΣ)
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
– Γενική κατηγορία γυναικών W
1η VELKOVA MILENA
2η ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΜΑΡΙΑ (ΔΡΑΜΑ RUNNERS)
3η ΓΑΝΤΖΙΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ (Olympus Trt)
Sougliani Kids 5 ως 8 ετών:
Επαίνους για τους 3 πρώτους
1ος Χατζηγιάννης Στράτος
2ος Παπαζώης Παύλος
3ος Γιαννούλης Αναστάσιος
Επαίνους για τις 3 πρώτες
1η Χριστοφορίδου Κυριακή
2η Γιδουλίδου Ευαγγελία
3η Καραβίδα Μαρίνα
Sougliani Kids 9 ως 12 ετών:
Επαίνους για τους 3 πρώτους
1ος Σχοινάς Κλεισθένης
2ος Καραστρατής Τριαντάφυλλος
3ος Κέρναλης Βασίλης
Επαίνους για τις 3 πρώτες
1η Φασιάδου Αθηνά
2η Γιδουλίδου Μάρθα
3η Κωσταντινάκη Κυριακή
Ευχαριστούμε πολύ όλους, όσοι συμμετείχαν στη πραγματοποίηση της 4ης Διοργάνωσης Sougliani Trail στις 15/4/2018: αθλητές, εθελοντές, χορηγούς.
Καλή αντάμωση του χρόνου τον Απρίλιο!
Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. Του Φ.Ο.Σ. Σταυρού