6ο Poikilo Night Trail: Δελτίο Τύπου και Τελικά Αποτελέσματα

0
Poikilo Night Trailekkinisi
Ο Ποδηλατικός Δρομικός Σύλλογος Οδυσσέας Πετρούπολης διοργάνωσε το 6ο Poikilo Night Trail στις 14 Ιουλίου 2018, στο Ποικίλο Όρος. Το event περιελάμβανε δυο διαδρομές νυχτερινού ορεινού τρεξίματος (MTR) 5 χιλιομέτρων και 10 χιλιομέτρων καθώς και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας (MTB) 25 χιλιομέτρων Η συμμετοχή ήταν μαζική, με πάνω από 300 αθλητές να αγωνίζονται στις μαγικές διαδρομές του Ποικίλου Όρους.

Η εκκίνηση δόθηκε στις 9.00 μ.μ. για τους αθλητές της ορεινής ποδηλασίας και με διαφορά 10 λεπτών ακολούθησαν οι διαδρομές του ορεινού τρεξίματος. Οι αθλητές ακολούθησαν την άρτια σηματοδοτημένη διαδρομή, χάρη στα ειδικά αντανακλαστικά της 3M. Ο αγώνας Poikilo Night Trail αποτελεί ένα θεσμό στους αγώνες ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας. Οι νυχτερινές διαδρομές είναι μια πρόκληση για τους συμμετέχοντες αλλά η εμπειρία των διοργανωτών τον καθιστά απόλυτα ασφαλή. Η διοργάνωση είναι μια ξεχωριστή εμπειρία για όποιον επιλέγει να αγωνιστεί και να μαγευτεί από την έναστρη θέα της Αττικής.

Στο αγωνιστικό μέρος στα 5χλμ νικητής ήταν ο Γιώργος Κωσταρέλος(0:22:15) , στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ανδρέας Νίνης(0:22:33) ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η Δέσποινα Λουκάκη (0:26:40) Στα 10χλμ στο βάθρο ανέβηκαν ο Ανδρέας Βογιατζής (0:43:45), ο Νίκος Πολυκαδριώτης (0:48:19) και ο Ιωάννης Τσουρλής(0:50:46). Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Dragana Cejovic (1:00:36) Στον ποδηλατικό αγώνα των 25χλμ νικητής αναδείχθηκε ο Έκτορας Δέγλερης(1:11:26), στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Αναστάσιος Παπαποστόλου(1:11:35) και την τριάδα των νικητών συμπλήρωσε ο Στέφανος Βινζηλαίος(1:17:00). Στις γυναίκες πρώτη τερμάτισε η Μαρία Πανταζή (1:52:18) Trail, Fun and support.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα βρισκόταν σε κάθε σημείο της διαδρομής φροντίζοντας για την ενυδάτωση των αθλητών. Η διαδρομή ήταν σηματοδοτημένη με ανακλαστικά της κορυφαίας εταιρείας 3Μ. Οι απονομές συνδυάστηκαν με εορταστική ατμόσφαιρα αφού οι διοργανωτές είχαν στήσει μια αθλητική γιορτή-πάρτυ όπου συμμετέχοντες και θεατές υπό τους ήχους ζωντανής μουσικής, απόλαυσαν κοτόπουλα Νιτσιάκος και ξεδίψασαν με Fix Ανευ και Green Cola.

Ο πρόεδρος του ΠΔΣ Οδυσσέας Δημήτρης Ζωναράς δήλωσε « Το Poikilo Night Trail έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο προσπαθούμε να τον εξελίσσουμε. Οι συμμετοχές ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες μας και ευχαριστώ όσους αγωνίστηκαν σε ένα τόσο ιδιαίτερο αγώνα. Ευχαριστώ όλους τους χορηγούς, τους εθελοντές, την Ελληνική Αστυνομία, το Δήμο Πετρούπολης και την Ελληνική Ένωση Έρευνας και Διάσωσης Εθελοντών Αττικής. Σημαντική ήταν η υποστήριξη των εταιρειών Executive Lease για την προσφορά του οχήματος υποστήριξης, Eco- Lift Οικονόμου και Plamset Συλλιγνάκη, των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουμε την τιμή να είναι και αθλητές του Συλλόγου μας. Οι δράσεις του Π.Δ.Σ Οδυσσέας συνεχίζονται όλο το χρόνο στα αγαπημένα μας βουνά και όχι μόνο.»
Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε τα αποτελέσματα του αγώνα.
http://www.pdsodysseas.gr/apotelesmata_6o_Poikilo_Night_Trail

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα