Αναστολή εγγραφών για τo ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2020

0
monopatiparnasou2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ – 18 Μαρτίου 2020

Ο Αθλητικός Σύλλογος Αμφίκλειας “Ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ”, ανακοινώνει την Αναστολή εγγραφών για τη διοργάνωση ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2020 Σάββατο 25, Κυριακή 26 Απριλίου.

Οριστική απόφαση για μετάθεση όλης ή τμήματος της διοργάνωσης σε νέα ημερομηνία θα ληφθεί μόλις ανακοινωθούν νέα μέτρα από τις υγειονομικές και πολιτειακές αρχές. Όσοι όμως επιθυμείτε την άμεση επιστροφή των χρημάτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μέσω του info@dionysosamfiklias.gr

Με την ευκαιρία, αλλά και με την επιφύλαξη ότι οι συνθήκες θα μας το επιτρέψουν, θέλουμε να ενημερώσουμε όλους τους φίλους αθλητές βουνού ότι στον προγραμματισμό μας ήταν και είναι να διοργανώσουμε το “Μεγάλο Μονοπάτι Παρνασσού”.

Ένα νέο αγώνα περίπου 30 χλμ. με υψομετρική ανάβαση 2.000 μέτρων στον οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και αγώνας Vertical 1.000 μέτρων στα πρώτα 5,5χλμ.,

Ο αγώνας μέσω της αλπικής ζώνης του Παρνασσού θα σας οδηγήσει στις πίστες του Χιονοδρομικού Κέντρου Φτερόλακας και στη συνέχεια ο αγώνας θα συναντήσει την όμορφη διαδρομή που όλοι ξέρετε από το Μονοπάτι Παρνασσού 24,2 χλμ..

Πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν από το site του Συλλόγου http://dionysosamfiklias.gr με νέο Δελτίο Τύπου.

Α.Σ. Διόνυσος Αμφίκλειας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα