Μονή Αυγού Trail Race 2020 στις 23 Φεβρουαρίου 2020

0
MoniAvgouTrailRace_logo

Η Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού & Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας με την συμμετοχή της Κοινότητας Διδύμων, διοργανώνει τον «Ορεινός Αγώνας Μονή Αυγού trail Race», στα Δίδυμα Ερμιονίδας, την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού- Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας σε συνεργασία με την Κοινότητα Διδύμων  ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΥΝ
Tον Ορεινό αγώνα δρόμου ΜονήΑυγού TrailRace

  • Μεγάλη διαδρομή 28 χιλιομέτρων
  • Μικρή διαδρομή 10 χιλιομέτρων
  • Παιδικός αγώνας

Ημερομηνία διεξαγωγής : Κυριακή 23/2/2020
Τόπος διεξαγωγής : Δίδυμα ΕρμιονίδαςΑπέχει 170 χιλιόμετρα από την Αθήνα, 60 χιλιόμετρα από την πόλη του Ναυπλίου και 10 χιλιόμετρα από το Κρανίδι.
Ώρα διεξαγωγής :

  • 9:30 η μεγάλη διαδρομή των 28 χιλιομέτρων
  • 10:30 η μικρή διαδρομή των 10 χιλιομέτρων
  • 10:45 ο παιδικός αγώνας

Η διαδρομή :  Και οι 3 αγώνες θα ξεκινήσουν και θα τερματίσουν στο ίδιο σημείο. Στην πλατεία του χωριού.Οι δύο αγώνες θα ξεκινήσουν από το χωριό των Διδύμων και θα ανηφορήσουν για το όρος Δίδυμο. Μετά από μία απαιτητική ανηφόρα και βάζοντας 500 μέτρα  θετικής υψομετρικής οι  αθλητές στα πόδια τους, ο μικρός αγώνας θα κάνει αναστροφή (σταθμός ελέγχου) και θα γυρίσει πίσω από τον ίδιο δρόμο (κατηφόρα), ενώ ο μεγάλος αγώνας θα πέσει από την πίσω πλευρά του βουνού και θα συνεχίσει προς την μονή Αυγού. Ένα μοναστήρι εξαιρετικής ομορφιάς όπου είναι χτισμένο μέσα σε έναν τεράστιο βράχο και ακριβός δίπλα στην άκρη του γκρεμού! Περνώντας ο αθλητής μέσα από τον υπαίθριο χώρο της μονής (κεντρικός σταθμός ελέγχου) θα κάνει μία στροφή από το μαρμάρινο τραπέζι και θα συνεχίσει την πορεία του προς την δεύτερη και τελευταία απαιτητική ανηφόρα , για να φτάσει στην κορυφή του όρους  Δίδυμο , όπου θα αντικρύσει την υπέροχη θέα που εκτείνεται από το νησί των Σπετσών μέχρι κ λίγο πιο έξω από το Ναύπλιο ( Ίρια – Τολό). Από εκεί και μετά ο αθλητής θα κατηφορίζει συνέχεια μέχρι να φτάσει στον τερματισμό , στο χωριό Δίδυμα.
Η διαδρομή του μεγάλου αγώνα 28 χιλιομέτρων αποτελείται από ορεινούς χωματόδρομους και πέτρα οι οποίοι θα είναι πολύ καλά σηματοδοτημένοι ώστε να μην χαθούν οι δρομείς κατά την διεξαγωγή  του αγώνα. Η θετική υψομετρική του αγώνα φτάνει τα 1100 μέτρα.
Η διαδρομή του μικρού αγώνα 10 χιλιομέτρων αποτελείται και αυτή από ορεινούς χωματόδρομους και πέτρα οι οποίοι θα είναι πολύ καλά σηματοδοτημένοι ώστε να μην χαθούν οι δρομείς κατά την διεξαγωγή  του αγώνα. Η θετική υψομετρική του αγώνα φτάνει τα 500 μέτρα.
Τα 2 πρώτα χιλιόμετρα και τα 2 τελευταία χιλιόμετρα θα είναι άσφαλτος ενώ όλη η υπόλοιπη διαδρομή θα είναι χωματόδρομος και για τους 2 αγώνες.
Χάρτης μικρής διαδρομής 10 χλμ. :  https://connect.garmin.com/modern/course/11581387
Χάρτης μεγάλης διαδρομής 28 χλμ. :  https://connect.garmin.com/modern/course/11521600

Ο παιδικός αγώνας θα διεξαχθεί μέσα στο χωριό των Διδύμων.

Τροφοδοσία: 6 σταθμοί τροφοδοσίας θα καλύψουν την μεγάλη διαδρομή ενώ 2 σταθμοί τροφοδοσίας θα καλύψουν την μικρή διαδρομή.

Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ και για τις 2 διαδρομές.
Το ποσό συμμετοχής κατατίθεται στον τραπεζικό λογαριασμό Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού & Περιβάλλοντος Δήμου Ερμιονίδας στην τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ  Αριθμό λογαριασμού: 6309040030967 iban: GR 7101713090006309040030967
Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει ως την Παρασκευή 21 /2/2020 στις 14:00, στο όνομα του αθλητή που συμμετέχει στον αγώνα για να μπορεί να θεωρηθεί ολοκληρωμένη.

Δήλωση συμμετοχής: 

Διαβάστε παρακάτω τους όρους συμμετοχής.
Δεκτές θα γίνονται οι συμμετοχές οι οποίες έχουν τακτοποιήσει τις οικονομικές εκκρεμότητες. 

Συμπληρώστε την ηλεκτρονική φόρμα συμμετοχής πατώντας εδώ.  Η παραλαβή του αριθμού σας θα γίνει στην γραμματεία του αγώνα την Κυριακή 23/1/2020  από τις 08:00 π.μ. στην πλατεία των Διδύμων (εκκίνηση των αγώνων).
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κλείσουν Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου (21/2/2020)

Κατηγορίες Αθλητών.
Στον μεγάλο αγώνα θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας. Δεν θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες.
Στον μικρό αγώνα θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι άνδρες και 3 πρώτες γυναίκες της γενικής κατηγορίας. Δεν θα υπάρξουν ηλικιακές κατηγορίες.
Όλοι οι αθλητές θα λάβουν βαρύτιμο μετάλλιο και τεχνικό μπλουζάκι διαδρομής.
Όλοι οι μικροί μας αθλητές θα λάβουν μετάλλιο για την συμμετοχή τους.

Όροι συμμετοχής στον Ορεινό Αγώνα Δρόμου Μονή Αυγού TrailRace

ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΟΡΕΙΝΟΥ ΑΓΩΝΑ ΜΟΝΗ ΑΥΓΟΥ TRAIL RACE.
Με τη δήλωση συμμετοχής ο αθλητής αποφασίζει για την συμμετοχή του και αποδέχεται τους παρόντες όρους συμμετοχής του αγώνα.

Οφείλει να σεβαστεί τους όρους συμμετοχής, να υπακούει στις υποδείξεις της οργανωτικής επιτροπής καθώς και των κριτών του αγώνα. Κατανοεί ότι θα κινηθεί σε ορεινό περιβάλλον και κατά τη διάρκεια του αγώνα θα είναι εκτεθειμένος στις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν στην περιοχή τη συγκεκριμένη ημέρα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΗ
Όλοι οι αθλητές είναι υπεύθυνοι για την καλή φυσική κατάστασή τους και οφείλουν να εξεταστούν από γιατρό πριν τον αγώνα για να διαπιστωθεί η ικανότητά τους για συμμετοχή σε αγώνα σε ορεινό περιβάλλον.
Επίσης οφείλουν να είναι ασφαλισμένοι για την περίπτωση ατυχήματος κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους σε αγώνα σε ορεινό περιβάλλον.
Οι συμμετέχοντες γνωρίζουν τον ενδεχόμενο κίνδυνο σωματικής βλάβης ή φθοράς του εξοπλισμού τους από τη συμμετοχή τους σε αγώνες σε ορεινό περιβάλλον καθώς και τις συνέπειες αυτών.
Ο οργανωτής δεν ευθύνεται για το θάνατο, τραυματισμό ή οποιαδήποτε βλάβη της υγείας των συμμετεχόντων, οι οποίοι υποβάλλοντας την αίτηση συμμετοχής δηλώνουν ότι γνωρίζουν τους κινδύνους που εμπεριέχει η κίνηση σε ορεινό περιβάλλον, έχουν την ανάλογη εμπειρία, είναι ασφαλισμένοι για την περίπτωση ατυχήματος κατά την διάρκεια της συμμετοχής τους και ότι η κατάσταση της υγείας τους είναι καλή και τους επιτρέπει να αγωνιστούν.
Με την εγγραφή τους στον αγώνα δηλώνουν ότι σε καμία περίπτωση δε θα στραφούν ή θα προβάλλουν απαίτηση εναντίων των διοργανωτών ή εκπροσώπων αυτών ή των χορηγών ή της εποπτεύουσας αρχής αν πάθουν υλική, σωματική ή ηθική βλάβη οι ίδιοι ή οι συνοδοί τους ή οποιοσδήποτε τρίτος εξ” αιτίας τους από την εγγραφή ή τη συμμετοχή τους στον συγκεκριμένο αγώνα.
Ο οργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να μην επιτρέψει σε κάποιον αθλητή να ολοκληρώσει τον αγώνα αν υπάρχει σχετική γνωμάτευση του γιατρού του αγώνα.
ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΗ
Ο κάθε αθλητής είναι υποχρεωμένος να έχει στο μπροστινό μέρος της μπλούζας του και σε εμφανές σημείο τον αριθμό συμμετοχής του. Ο αριθμός απαγορεύεται να διπλωθεί ή να αλλοιωθεί κατά οποιοδήποτε τρόπο.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα