Η Ursa Μεγαλώνει και Ομορφαίνει

0
ursa-ultra-profil

Καλή Χρονιά με υγεία, πολλούς και καλούς αγώνες.

Η Οργανωτική Ομάδα των αγώνων Ursa Trail δε σταματάει να εργάζεται για το καλύτερο αποτέλεσμα. Με σύμμαχο τον καιρό έχουμε ανοιξει νέα μονοπάτια αφαιρώντας δασικούς δρόμους. Οι εξερευνήσεις στα δάση κοντά στη διαδρομή του αγώνα δεν σταματούν να μας εκπλήσσουν ανακαλύπτοντας ίχνη παλιών μονοπατιών τα οποία ενσωματώσαμε στη διαδρομή του Ursa Trail. Οι συμμετέχοντες των αγώνων αλλά και οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία τρέχοντας ή περπατώντας να ακολουθήσουν τα χνάρια της καφέ αρκούδας.

Η αγωνιστική δράση ξεκινά με τους αγώνες του Μαΐου, τα 40χλμ. και ο παιδικός αγώνας το Σάββατο 30 Μαΐου 2020, τα 21χλμ. και τα 11χλμ. την Κυριακή 31 Μαΐου.

ursa-ursa

Ο μεγάλος αγώνας ULTRA URSA TRAIL 100km θα διεξαχθεί το Σάββατο 29 Αυγούστου 2020. Ο αγώνας δεν απευθύνεται πλέον μόνο σε ultra αθλητές (ατομικός αγώνας) αλλά θα έχουν την ευκαιρία να τον τρέξουν και αθλητές κάνοντας λιγότερα χιλιόμετρα με τη μορφή σκυταλοδρομίας (ομαδικός αγώνας).

Ο αγώνας χωρίζεται σε τρία τμήματα με τρεις αθλητές να επιλέγουν ένα από αυτά:
1. Μέτσοβο-Βοβούσα 38χλμ. 1660μ. θετική υψομετρική και 1810μ. αρνητική υψομετρική.
2. Βοβούσα-Μηλιά 30χλμ. 1720μ. θετική υψομετρική και 1525μ. αρνητική υψομετρική.
3. Μηλιά-Μέτσοβο 32χλμ. 2220μ. θετική υψομετρική και 2270μ. αρνητική υψομετρική.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 6:οο το πρωί στην κεντρική πλατεία Μετσόβου και θα είναι κοινή και για τους δύο αγώνες, ατομικό και ομαδικό. Οι αθλητές στο ομαδικό θα μεταφερθούν στη Βοβούσα και στη Μηλιά με ευθύνη της διοργάνωσης.

Οι εγγραφές για τους αγώνες του Μαΐου 40-21-11 χλμ θα ξεκινήσουν αρχές Μαρτίου και για τον Ultra 100km αρχές Ιουνίου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τους αγώνες μπορείτε να δείτε στην ιστοσελίδα www.ursatrail.gr τις επόμενες μέρες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα