ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΓΡΑΦΩΝ ΓΙΑ GERANIA VERTICAL

0
race-icon-400

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα εγγραφών, με τους πρώτους ξένους αθλητές να έρχονται στις αρχές της επόμενης εβδομάδας στο Λουτράκι!

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Σλοβένος αθλητής της LaSportiva Nejc Kuhar, νικητής του Dolomites VK 2012, οι δύο αθλητές από την Ανδόρα Ferran Teixido 3ος και Oscar Casal 8ος στη φετινή κατάταξη αλλά και η δεύτερη στον κόσμο για το 2012 Καταλανή Silvia Leal Auge και οι Alba Suets και Vanesa Ortega 3η και 4η φέτος μέχρι στιγμής!

Συνδιοργανωτής του αγώνα είναι για πρώτη χρονιά ο Δήμος Λουτρακίου-Αγ. Θεοδώρων και υποστηρικτές ο Οργανισμός Τουριστικής Ανάπτυξης Λουτρακίου και ο Ορειβατικός Σύλλογος Λουτρακίου.

Η Red Bull, μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης, εκτός από τη μεταμόρφωση της εκκίνησης και του τερματισμού σε αγωνιστικό στίβο, θα διαθέσει ελικόπτερο στη διοργάνωση για τη μεταφορά των υλικών στη δυσπρόσιτη κορυφή των 1.000μ και την φωτογραφική κάλυψη του αγώνα με εναέριες λήψεις.

Η εταιρεία ZipVit, το κατάστημα αθλητικών ειδών Pulse100 και τα καφεκοπτεία «ο Βραζιλιάνος» θα χορηγήσουν τη διοργάνωση με προϊόντα και χρήσιμα υλικά.

Σας περιμένουμε να ζήσετε την εμπειρία ως αθλητές ή θεατές στον 4ο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Skyrunning και το μοναδικό 0-1000 στον κόσμο!

Λουτράκι, 8 Σεπτεμβρίου/09:00 πμ

 

Gerania Vertical Kilometer

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα