Δίπλα στον αθλητή ο FAETHON OLYMPUS MARATHON

0

Η οργανωτική επιτροπή του F.O.M., αντιλαμβανόμενη τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες των καιρών μας, αποφάσισε  και φέτος να προσφέρει στους αθλητές υψηλού επιπέδου τις εξής παροχές:

 1. Λεωφορεία θα αναλάβουν τη δωρεάν μετακίνηση αθλητών από Αθήνα. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.  Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα και το δρομολόγιο των λεωφορείων θα ανακοινωθούν σύντομα.
 2. Όσοι αθλητές επιθυμούν μπορούν να φιλοξενηθούν δωρεάν στις κατασκηνώσεις του Κοκκινοπηλού (σε κρεβάτια ή αν επιθυμούν σε σκηνή) ή να επιλέξουν κάποιο τοπικό ξενοδοχείο με μειωμένες τιμές για τους αθλητές.
 3. Σε όλους τους αθλητές θα προσφερθεί ένα δωρεάν γεύμα στις παραδοσιακές ταβέρνες του χωριού μετά τη λήξη του αγώνα.
 4. Θα δοθούν:
  • Κύπελλο για τον πρώτο αθλητή ως 25 ετών που θα τερματίσει.
  • Κύπελλα στους τρεις πρώτους άντρες και στις τρεις πρώτες γυναίκες.
  • Μετάλλια σε όλους τους αθλητές που θα τερματίσουν τον αγώνα.
 5. Για το ποσό των 30 ευρώ που καταβάλλει ο αθλητής για την εγγραφή του,   εκτός όσων προηγήθηκαν, λαμβάνει μαζί με τον αριθμό και  ένα τεχνικό μπλουζάκι γνωστής εταιρίας αθλητικών ειδών, ένα μαντίλι λαιμού τύπου BUFF, καθώς και δώρα – προϊόντα από ντόπιους παραγωγούς.

Η οργανωτική επιτροπή επιθυμεί να αναδείξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο των αθλητών μέσω της αναγνώρισης της τεράστιας προσπάθειάς τους και της έμπρακτης επιβράβευσής τους.

 

Για  περισσότερες πληροφορίες, τηλέφωνα επικοινωνίας, σχόλια,  μπορείτε  να επικοινωνείτε μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα:  www.faethonolympusmarathon.gr

 

Σχόλια σε άλλες ιστοσελίδες, εκ’ των πραγμάτων δε μπορούμε να τα παρακολουθούμε συστηματικά και ν’ ανταποκρινόμαστε με συνέπεια.

Για την  οργανωτική επιτροπή του αγώνα

Πιτένης Θανάσης     Κωστούλης Δημήτρης     Νίκου Βίκυ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα