SOLD OUT!!!
Όπως είχαμε εξ΄ αρχής ανακοινώσει το Ορεινό Τρέξιμο Δονούσας έχει ένα όριο συμμετοχών τους 100 αθλητές.
Αυτό γίνεται προκειμένου να εξασφαλιστεί η άρτια εμπειρία των συμμετεχόντων και να μπορούμε και εμείς ως διοργανωτές και εθελοντές να το διαχειριστούμε όλο αυτό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φυσικά να το απολαύσουμε!
Έτσι και αλλιώς σκοπός του Ορεινού Τρεξίματος Δονούσας δεν είναι το κέρδος. Σκοπός μας είναι η ανάδειξη του δικτύου μονοπατιών της Δονούσας, η συνεπής ετήσια συντήρησή τους, η προώθηση του εθελοντισμού, της αξίας του αθλητισμού και της αγάπης για τη φύση και το περιβάλλον.
Μέσα σε αυτό το πλαίσιο και πέρα από κάθε προσδοκία φτάσαμε τις 120 εγγραφές σχεδόν μία εβδομάδα αφού ανοίξαμε την πλατφόρμα!
Συνεπώς αναγκαζόμαστε να κλείσουμε τις εγγραφές και τώρα θα δώσουμε ένα διάστημα μίας εβδομάδας προκειμένου να ολοκληρωθούν οι πληρωμές. Όσες εγγραφές δεν ολοκληρωθούν μέσα σε αυτό το διάστημα θα ακυρωθούν.
Όσοι και όσες επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον αγώνα μπορείτε να στέλνετε email στο monopatiadonoussas@gmail.com για να μπείτε στη λίστα αναμονής και θα σας κρατάμε ενήμερους.
Να σας ευχαριστήσουμε όλους και όλες για την εμπιστοσύνη σας!
Στις 11 Οκτωβρίου τρέχουμε στη Δονούσα!
