Η ώρα για το Dirfys Marathon έφτασε!

0
anavasi-dirfis-29km

Ένας ολόκληρος μήνας έμεινε μέχρι την εκκίνηση του Ημι-Μαραθωνίου της Δίρφυς.

Η προετοιμασία των διαδρομών βρίσκεται σε καλό στάδιο ενώ το ενδιαφέρον δείχνει να είναι σοβαρό αν και η πρώτη φορά που γίνεται η συγκεκριμένη διοργάνωση. Μετά απο την δοκιμαστική που έγινε στην διαδρομή των *13 χιλιομέτρων* καταλήξαμε πως αποτελεί τη βέλτιστη διαδρομή μου μπορεί να δοκιμάσει ένας αρχάριος. Το μονοπάτι που αγγίζει το 60% της διαδρομής, είναι πολύ βατό, ενώ ένα κομμάτι περίπου 200μ αποτελείται απο βράχια βατά μεν, αλλά απαιτούν προσοχή. Η διαδρομή των 13 χιλιομέτρων αποτελεί επίσης ιδανική επιλογή για όσους τρέχουν στους αγώνες που γίνονται το προηγούμενο(Φαεθων), είτε το επόμενο(Ζαγόρι) Σαβ/κο του αγώνα μας, είτε ώς αποθεραπεία, είτε ώς ζέσταμα αντίστοιχα.

 

 

Η διαδρομή των *29 χιλιομέτρων* επιλέχθηκε με βάση την διαθεσιμότητα των καλοδιατηρημένων μονοπατιών και την πραγματικά σοβαρή και δύσκολη διαδρομή που ανεβαίνει μέχρι την κορυφή της Δίρφυς και σε υψόμετρο 1743μ, και καταλήγει στην άνω είσοδο του Φαραγγίου της Αγάλης. Η διαδρομή αυτή απευθύνεται σε έμπειρους αθλητές που είναι εξοικιωμένοι με αγώνες τέτοιου είδους. Το ποσοστό του μονοπατιού σε αυτή την διαδρομή για φέτος αγγίζει το 50% ενώ για το 2016 ευελπιστούμε να φτάσει το 80%. Η εν λόγω διαδρομή αποτελεί ένα *Test Event* για τον αγώνα του 2016. Ο σκοπός μας είναι η συλλογή εμπειριών και feedback για την βελτιστοποίηση της εμπειρίας των αθλητών για τις μελλοντικές διοργανώσεις, καθώς και απόκτηση εμπειρίας για την διοργάνωση ενός πλήρους μαραθωνίου για το 2016.

 

Καθότι είναι η πρώτη χρονία που αναλαμβάνουμε την διοργάνωση του Dirfys Marathon, έχουμε λάβει σοβαρά υπόψιν πολλές προτροπές από τους συνεργάτες μας, τους αθλητές αλλά και τους τοπικούς και όχι μόνο υποστηρικτές ώστε να πετύχουμε το καλυτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνουμε πως η εταιρία ChronoSystems.gr ανέλαβε την Ηλεκτρονική χρονομέτρηση του αγώνα Dirfys Marathon 2015. Ο αγώνας θα χρονομετρηθεί με ΜΙΑΣ ΧΡΗΣΗΣ CHIP Χρονομέτρησης B-Tag με *Live Αποτελέσματα.*

Οι *εγγραφές* για τον αγώνα δείχνουν πραγματικό ενδιαφέρον προς την διοργάνωση μας, ενω μέχρι την Παρασκευή 19/6 δίνεται η δυνατότητα εγγραφών με *μειωμένο κόστος συμμετοχής* ΕΔΩ

Σημαντικές βελτιώσεις και παροχές που καταφέραμε να έχουμε για τον αγώνα
μας προς στιγμή, είναι :

– Η *δωρεάν μετακίνηση* για 50 αθλητές(μέχρι νεωτέρας) απο την Αθήνα
– Δυνατότητα εγγραφής και την Κυριακή, ημέρα του αγώνα
– *Τρίτη 14/7/2015 (Σε κατάστημα της Αθήνα)*
– Εγγραφές και παραλαβή των αριθμών των συμμετεχόντων
– Briefing – Ενημέρωση του αγώνα
– Διατροφική ενημέρωση για τον αγώνα απο διακεκριμένη διατροφολόγo

Όλες οι παραπάνω παροχές θα αναρτηθούν σύντομα με αναλυτικότερες πληροφορίες και πλήρες ανανεωμένο πρόγραμμα στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης. (θα γίνουν μερικές μικροαλλαγές για αυτό μείνετε συντονισμένοι τόσο στην ιστοσελίδα όσο και στην σελίδα του Facebook)

Παρακάτω θα βρείτε τα links για τις βασικότερες πληροφορίες που θα χρειαστείτε.

Δείτε τους Υποστηρικτές μας για το 2015 (η λίστα ανανεώνεται συνεχώς)

Πρόγραμμα Αγώνα

Περιγραφή Αγώνα 13ων χιλιομέτρων

Περιγραφή Αγώνα 29 χιλιομέτρων (Test Event για το 2016)

www.facebook.com/dirfysmarathon
www.dirfysmarathon.com

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα