CYCLE Trail Run: 10-2-2019 στην Άνω Τούμπα

0
cycle-trail-run-2019

Τo Ποδηλατικό Τμήμα του ΠΑΟΚ σε συνεργασία με το κατάστημα ποδηλάτων CYCLE ξεκινάει την σεζόν για το 2019 στις 10-2-2019 με αγώνες ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒΟρεινού τρεξίματος και αγώνες  ΔΙΑΘΛΟΥ (ποδήλατο & τρέξιμο)

Στόχος της διοργάνωσης είναι να δώσει την δυνατότητα σε δρομείς και ποδηλάτες να αγωνιστούν και να χαρούν τη συμμετοχή, να έλθουν σε επαφή με τη φύση και τις όμορφες διαδρομές της περιοχής και να δοκιμάσουν τις αντοχές και τις δυνάμεις τους, σε ένα ασφαλές και οργανωμένο περιβάλλον.

CYCLE  Trail Run 10K &  TRAIL 4RUN 3K  (ΟΡΕΙΝΟ ΤΡΕΞΙΜΟ )

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο αγώνας CYCLE  Trail Run 10Kθα ξεκινήσει στις 12.30 το πρωί από την γέφυρα της Περραιβού στην Άνω Τούμπα, μόλις μερικά λεπτά από το πιο απομακρυσμένο σημείο της πόλης και με εύκολη πρόσβαση σε όλους. Η διαδρομή είναι κυκλική, μήκους 10χλμ και 550μ. θετικής  υψομετρικής περίπου. Επίσης  θα υπάρξει και αγώνας μήκους 3 χλμ , το Trail 4Run.

Οι 2 διαδρομές  κινούνται σε μονοπάτια, στο μεγαλύτερο μέρος τους τα οποία για όσους δεν τα γνωρίζουν είμαστε σίγουροι ότι θα σας εντυπωσιάσουν!!! Η μετρία  τεχνική δυσκολία των μονοπατιών και οι ήπιες υψομετρικές κλίσεις τους, καθιστούν τις διαδρομές  ιδανικές για τους νέους στο χώρο των αγώνων βουνού. Η περιοχή που πραγματοποιείται ο αγώνας είναι κοντά σε χώρους αναψυχής και  ενδείκνυται για απόδραση με όλη την οικογένεια !!! Οι συνοδοί μπορείτε να περπατήσετε μέσα στις διαδρομές ώστε να χειροκροτήσετε την προσπάθεια των αθλητών. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν μια εξαιρετική διαδρομή μέσα στα πεύκα και πανοραμικές εικόνες του Θερμαϊκού κόλπου. Η μικρή διαδρομή είναι ιδανική και για περιπατητές που θα ήθελαν να κινηθούν με ασφάλεια σε μια σηματοδοτημένη περιοχή  off road μια και το όριο τερματισμού είναι αρκετά ελαστικό (2ώρες και 20 λεπτά).

Δικαίωμα συμμετοχής:

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν κλείσει το 18ο έτος τις ηλικίας τους. Για αθλητές μικρότερης ηλικίας μπορούν να αγωνιστούν με υπεύθυνη δήλωση του γονέα και πάντα με γνώμονα την ασφάλεια του παιδιού τους (συνοδεία) όπου χρειάζεται.

Σταθμοί τροφοδοσίας:

Στο CYCLE TRAIL RUN 10K θα υπάρχουν 2 σταθμοί τροφοδοσίας, στο 3οχλμ με νερά και στο 6οχλμ (ΚΡΑΝΟΣ) με νερό, ηλεκτρολύτες, αναψυκτικά, φρέσκα & αποξηραμένα φρούτα.

Στο TRAIL 4RUN 3K θα υπάρχει ένας σταθμός στο 2ο χλμ περίπου, με νερό, ηλεκτρολύτες και φρούτα.

Σήμανση αγώνα :

Η σήμανση των διαδρομών θα γίνει με κορδέλα έργου και ταμπέλες με δείκτη κατεύθυνσης , όπως και όπου χρειάζεται κάποια σημάδια στο έδαφος με χρώμα που θα ανακοινωθεί εγκαίρως. Σε αρκετά σημεία τις διαδρομής θα υπάρχουν και εθελοντές που θα δείχνουν την σωστή κατεύθυνση όπως και διασώστες που θα φροντίσουν για την ασφάλεια των αγωνιζομένων.

Όρια και κλείσιμο αγώνων :

Το χρονόμετρο θα σταματήσει να μετράει στις 15:00 από την ώρα εκκίνησης, και για τους δύο αγώνες.

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ CYCLE TRAIL RUN 10K:

ΟΙ 3 ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ ,  3 ΠΡΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , Οι ΠΡΩΤΟΙ 50 ++ ,  60++ Οι τρείς  ΠΡΩΤΕΣ 40 ++  , ΟΙ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ (Τρεις καλύτεροι χρόνοι σε ομάδες 6 ατόμων τουλάχιστον )

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ  TRAIL 4RUN 3K 3 ΠΡΩΤΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΑΝΔΡΩΝ & ΟΙ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ , Η 1η ομάδα (Τρεις καλύτεροι χρόνοι σε ομάδες 6 ατόμων τουλάχιστον)

Κόστος Συμμετοχής

Το κόστος συμμετοχής   είναι 10€ και περιλαμβάνει, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, μετάλλιο τερματισμού, αναμνηστικό Δίπλωμα και τροφοδοσία-υδροδοσία.

Για τις  ομάδες των 6 ατόμων και άνω, το κόστος θα είναι 8 € και για τις δύο διαδρομές. Οι δηλώσεις συμμετοχής καθώς και η πληρωμή για τις ομαδικές συμμετοχές, θα γίνει από τον αρχηγό ομάδας.

ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ :

Για το CYCLE  Trail Run 10Κ και για το Trail 4Run 3Κ  οι αθλητές πρέπει  να δηλώσουν μέχρι  ΤΕΤΑΡΤΗ  6 -2-2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.00 στο http://racesystem.gr/

Καθώς και στο κατάστημαCYCLE Μ. Μπότσαρη 1,  Θεσσαλονίκη τηλ 2311283556 Το αντίτιμο της συμμετοχής  καταβάλλεται στον   τραπεζικό λογαριασμό ή και στο κατάστημα CYCLE

ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:

Η δήλωση των ομάδων μπορεί να γίνει με αποστολή  e mail στην διεύθυνση cycle.gr@gmail.com   ή απευθείας  στο κατάστημα  CYCLE  

Οι διαδρομές και τα στοιχεία τους :

10χλμ http://www.movescount.com/moves/move191421970

3χλμ http://www.movescount.com/moves/move191421977

CYCLE  MTB  (ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ)

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο αγώνας CYCLE MTB θα ξεκινήσει στις 10.30 από την γέφυρα της Περραιβού στην Άνω Τούμπα, μόλις μερικά λεπτά από το πιο απομακρυσμένο σημείο της πόλης και με εύκολη πρόσβαση σε όλους για την κατηγορία ΟΡΕΝ   (3,5 ΣΤΡΟΦΕΣ –ΠΑΙΔΩΝ 2,5 ΚΑΙ Π’’ΠΑΙΔΩΝ 1,5) σε μια κυκλική διαδρομή 6000μ.  και  την κατηγορία ΜΙΝΙ 1 στροφή σε μια κυκλική διαδρομή 2000μ  που θα ξεκινήσει με το τέλος του  αγώνα ΟΡΕΝ στις 12.30  .

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : Στο CYCLE  ΜΤΒ  οι αθλητές στην κατηγορία ΟΡΕΝ πρέπει  να  δηλώσουν συμμετοχή στο racesystem.grΚαθώς και στο κατάστημαCYCLEΜ.Μπότσαρη 1,  Θεσσαλονίκη τηλ. 2311283556

ΠΡΟΣΟΧΗ:

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΟCYCLE  ΜΤΒ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΛΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ  6 -2-2019 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.00

 ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΩΝ Π’ΠΑΙΔΩΝ & ΜΙΝΙ:  ΣΤΟ EMAIL cycle.gr@gmail.com

ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΓΩΝΩΝ: Ισχύουν οι κανονισμοί της Ε.Ο.Π. για την Ορεινή Ποδηλασία.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΩΝ:  Για οτιδήποτε δεν προβλέπεται στην προκήρυξη του αγώνα αποφασίζει επιτόπου και τελεσίδικα η Αγωνόδικος Επιτροπή, η οποία έχει το δικαίωμα τροποποίηση της.

Οι διαδρομές και τα στοιχεία τους :

Για την μεγάλη διαδρομή κύκλος  

http://www.movescount.com/moves/move195664459

και ο κύκλος για την μικρή διαδρομή http://www.movescount.com/moves/move195664448

ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ:

Σε όλες τις κατηγορίες στον 1ο νικητή απονέμεται κύπελλο, χρυσό μετάλλιο και δίπλωμα στον 2ο νικητή ασημένιο μετάλλιο, δίπλωμα και στον 3ο χάλκινο μετάλλιο

OPEN. ΑΝΔΡΩΝ 18+,  30+,  40+,  50+, 60+  , ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΑΘΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 18 ΕΤΩΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΡΕΝ ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΘΛΟ  ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΝ  ΣΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΕΔΙΟ ΣΤΟ RACESYSTEM.GR  ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΡΜΑΤΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟ ΑΓΩΝΑ  ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΑΓΩΝΑ ΤΡΕΞΙΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ 12.30

                                                                                                      Κόστος Συμμετοχής 

Το κόστος συμμετοχής   είναι 10€ και περιλαμβάνει, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό Δίπλωμα και τροφοδοσία-υδροδοσία.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΘΛΟ ΟΣΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΑΓΩΝΕΣ  ΜΕ ΚΟΣΤΟΣ 15€

 .

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

ΜΑΛΟΥΣΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ          6936940001

ΚΟΥΡΚΟΥΡΙΚΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ  6906686769

ΗΛΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ     6976852913

KAΤΑΣΤΗΜΑ CYCLE           2311283556

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα