8ο Corfu Mountain Trail: Παράταση μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου οι Εγγραφές

0
corfu-trail-2018

EΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 8ο Corfu Mountain Trail (4-5/5)

Ύστερα από απόφαση των μελών του Corfu Mountain Trail, οι εγγραφές παίρνουν παράταση μέχρι την Τρίτη 30 Απριλίου, δηλαδή τέσσερις μέρες πριν την εκκίνηση των αγώνων. Αυτό ισχύει για όλες τις διαδρομές και οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην σελίδα μας https://corfumountaintrail.com/

Υπενθυμίζουμε ότι θα μπορείτε να γραφτείτε και την Παρασκευή 3 Μάιου στην γραμματεία, ωστόσο ενημερώνουμε ότι οι αριθμοί και τα πακέτα των συμμετοχών, θα είναι περιορισμένα.

Για τους αθλητές που θα συμμετέχουν CMT ULTRA 110χλμ. και θα μένουν στο ξενοδοχείο Messonghi Beach Hotel, μπορούν να γράψουν τα στοιχεία τους στην λίστα που θα υπάρχει στην reception μέχρι το πρωί της Παρασκευής στις 11:00 , και θα τους παραδώσουμε τα πακέτα συμμετοχής εκεί, στις 14:00. Αυτό, σε περίπτωση που δεν θέλουν να πάρουν το πακέτο τους από το σημείο που θα μοιράσουμε τα νούμερα στο κέντρο της πόλης. Ωστόσο ενημερώνουμε ότι η βασική τεχνική ενημέρωση, για όλους τους αγώνες θα γίνει στο Φαληράκι, στο κέντρο της Κέρκυρας, την Παρασκευή 3 Μαίου στις 19:00. Εκεί θα μπορείτε και να κάνετε εγγραφή.
Τέλος ενημερώνουμε ότι, παραλαβή αριθμών, θα γίνει και το Σάββατο 4/5 και την Κυριακή 5/5, στο χώρο εκκίνησης των αγώνων, σύμφωνα με το πρόγραμμα.

Ηγουμενίτσα – Κέρκυρα η Λευκίμμη, έκπτωση δίνετε μόνο με on live κράτηση στο  www.kerkiralines.com μέχρι 3 ώρες πριν την αναχώρηση ο χώρος εκκίνησης από λιμάνι Κέρκυρας(χρόνος ταξιδιού 1.40) απέχει 35 λεπτά, από λιμάνι Λευκιμης (χρόνος ταξιδιού 1.40) 15 λεπτά

Το  λεωφορείο θα ξεκινήσει  από την πλατεία Καραϊσκάκη  στάση Σταλνει  Αθηνα

Παρασκευή 3/5 στις 10.00.Επιστροφή  Κυριακή 5/5 στις 15.00 από το χώρο του ξενοδοχείουΑρχηγός  αποστολής  κ. Ελένη  ΜπερσατουΤηλ 6945863051Corfu Mountain Trail team.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα