Στις 01/12/2019 το 5o Artemisio Mountain Running. Δηλώστε συμμετοχή

0
artemisio_mountain_running

Ο Σύλλογος Απανταχού Καρυωτών “Το Αρτεμίσιο” σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Πελοποννήσου-Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας,  το Εμπορικό-Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αργολίδας και τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων – Δρομείς Αργολίδας, προκηρύσσει αγώνα ορεινού τρεξίματος και παράλληλων αθλητικών και πολιτιστικών δράσεων, οι οποίοι θα λάβουν χώρα στις 01/12/2019, στο όρος ¨Αρτεμίσιο¨ και στον ορεινό παραδοσιακό οικισμό της Καρυάς Αργολίδας.

Ο αγώνας περιλαμβάνει τρεις διαδρομές διαφορετικής αποστάσεως, υψομετρικής διαφοράς και βαθμού δυσκολίας, η κάθε μια. 

1. Mountain Running 25K

Η κλασική διαδρομή του αγώνα, είναι 25χλμ με υψομετρική διαφορά +1.600m. Αρχή και τέλος της είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη κεντρική πλατεία του παραδοσιακού οικισμού της Καρυάς.

Η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι τεχνική, σωματικά επίπονη και δυνητικά εκτεθειμένη σε απότομες αλλαγές του καιρού στα ψηλότερα σημεία του βουνού. Είναι συνεπώς, απολύτως κατάλληλη για όσους δρομείς είναι καλά προετοιμασμένοι να δεχθούν μια τέτοια πρόκληση.

Περισσότερες πληροφορίες

2. Trail Running 10K

Η διαδρομή αυτή διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά αυτού που ονομάζουμε trail running. Είναι κυκλική, απόστασης 10χλμ και υψομετρικής διαφοράς 900μ.

Είναι ιδανική για την εισαγωγή σας στο αγωνιστικό trail running δοκιμάζοντας τις δυνατότητες σας στο ορεινό τερέν χωρίς όμως να σας εξαντλεί. Ωστόσο, η φύση της διαδρομής του αγώνα είναι σωματικά επίπονη και εκ τούτου είναι απολύτως κατάλληλη για όσους δρομείς είναι προετοιμασμένοι να δεχθούν την πρόκληση.

Περισσότερες Πληροφορίες

3. Fun Running 2K

Είναι μια διαδρομή συνολικού μήκους 2χλμ, καθαρά ψυχαγωγική αλλά και εκπαιδευτική. Στόχος της είναι να φέρει τους μικρούς μας φίλους σε επαφή με την φύση και να τους εξοικειώσει με τις εναλλακτικές μορφές δράσεων και αθλητισμού. Επίσης να αναδείξει όλες εκείνες τις ευεργετικές ιδιότητες που παρέχει το φυσικό περιβάλλον στον άνθρωπο, αλλά και να κάνει γνωστή την παράδοση και την ιστορία του τόπου σε μικρούς και μεγάλους. Τέλος η διαδρομή πλαισιώνεται με ένα σύνολο δράσεων που θα της δώσουν ένα χαρακτήρα παιχνιδιού.

Περισσότερες Πληροφορίες

Αρχή και τέλος της κάθε διαδρομής είναι η βάση της διοργάνωσης στην καταπράσινη κεντρική πλατεία του παραδοσιακού οικισμού της Καρυάς.

Η Trail Pro έχει αναλάβει την τεχνική διεύθυνση, φροντίζοντας για την άψογη σηματοδότηση, τη ροή του προγράμματος και την ασφαλή κίνηση των αθλητών.

Την ηλεκτρονική χρονομέτρηση των αγώνων έχει αναλάβει η εταιρεία Chronosystems, διασφαλίζοντας τη γρήγορη και σωστή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Στη διαδρομή Mountain Running θα υπάρχουν έξι ηλικιακές κατηγορίες οι οποίες είναι:

ΑΝΔΡΩΝ
Α1 18-29 γεννημένοι το 2001 – 1990
Α2 30-39 γεννημένοι το 1989 – 1980
Α3 40-49 γεννημένοι το 1979 – 1970
Α4 50+ γεννημένοι το 1969 και πριν

ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Γ1 18-39 γεννημένες το 2001 – 1980
Γ2 40+ γεννημένες το 1979 και πριν

Χρηματικά έπαθλα θα δοθούν στους έξι (6) πρώτους άνδρες και στις τρεις (3) πρώτες γυναίκες της γενικής κατάταξης της διαδρομής Mountain Running 25K ως εξής:

1 300€ 300€
2 200€ 200€
3 100€ 100€
4 100€ –
5 50€ –
6 50€ –

Στη διαδρομή Trail Running θα υπάρχουν δύο κατηγορίες Ανδρών και Γυναικών.
Οι τρεις πρώτοι νικητές-ριες των κατηγοριών κάθε διαδρομής θα πάρουν κύπελλο και μετάλλιο, ενώ όλοι όσοι έχουν έγκυρο τερματισμό θα πάρουν το αναμνηστικό μετάλλιο του αγώνα.
Δώρα των χορηγών θα κληρωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.

Το κόστος συμμετοχής ορίζεται ως εξής:
Mountain Running 25K: 25€
Trail Running 10K: 10€
FunRunning 2K: Δωρεάν

Στην ιστοσελίδα artemisiomr.gr θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, θα ενημερώνεστε για τις λεπτομέρειες του κάθε αγώνα και θα μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή.

Η δυνατότητα δήλωσης συμμετοχής ξεκινά στις 07/10/2019.

Η οργανωτική επιτροπή

photo

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα