1ο Arachova Night Run: Προκύρηξη

0
Arachova-night-trail-1

Ο Σύλλογος Χιονοδρόμων Ορειβατών Αράχωβας είναι στην ευχάριστη θέση να διοργανώσουν το 1ο Arachova Night Run για τις ανάγκες της 5ης Γιορτής Αράχωβας για την σαιζόν 2018-2019!


Ο αγώνας είναι 3 χιλιόμετρα και απευθύνεται σε όλους όσους έχουν συμπληρώσει το 12 έτος της ηλικίας τους, δεν έχει κόστος συμμετοχής και έχει ως σκοπό να δώσει στους συμμετέχοντες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τις ομορφιές Αράχωβας! Παράλληλα θα διεξαχθεί και ένας μικρός αγώνας 600 μέτρων για τους μικρούς μας αθλητές του Δημοτικού!

Φυσικά για την συμμετοχή είναι απαραίτητη η καλή υγεία των συμμετεχόντων και η διοργάνωση δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν τραυματισμούς η προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν από ελλειπή ιατρικό έλεγχο.

Η διαδρομή των 3 χιλιομέτρων θα διέρχεται από σχεδόν όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της Αράχωβας, έχει αρκετές ανήφορο-κατηφόρες και σκαλιά με συνολική υψομετρική τα 180 μέτρα.
Ο αγώνας θα έχει δυο κατηγορίες under 18 εφήβων & νεανίδων και over 18 ανδρών & γυναικών.
Στον αγώνα των 600 μέτρων παίδων και κορασίδων.
Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτοι κάθε κατηγορίας.
Όλοι οι αθλητές θα παραλάβουν αναμνηστικό μετάλλιο συμμετοχής και αναμνηστικό δίπλωμα!
Δηλωσεις συμμετοχής θα γίνονται στο χώρο διεξαγωγής της Έκθεσης Χειμερινού Τουρισμού πριν τη εκκίνηση του αγώνα. Ώρα εκκίνησης των αγώνων θα είναι στις 19:30 από τον χώρο διεξαγωγής της Έκθεσης και ο τερματισμός θα γίνει στην Πλατεία Παπαϊωάννου!
Αναλυτικό πρόγραμμα και λεπτομέρειες διεξαγωγής θα ακολουθήσουν με νέο δελτίο τύπου!
Αρωγός αυτής της προσπάθειας μας είναι η Under Armour!

Σας περιμένουμε όλους!!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρακαλώ ένα σχόλιο
Όνομα